Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a trecut de meciul cu Sepsi, apoi şi-a amintit de grijile din Liga Campionilor: "Pe asta cum naibii o mai faci?"

Dan Petrescu a trecut de meciul cu Sepsi, apoi şi-a amintit de grijile din Liga Campionilor: "Pe asta cum naibii o mai faci?"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a remizat în deplasarea de la Sepsi, scor 1-1, iar acum urmează meciul tur cu Slavia Praga, din play-off-ul Ligii Campionilor. Partida va fi marţi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1.

"Ne aşteptăm să ne împiedicăm cu oricine, domnul meu. Nu suntem Real Madrid, nici Barcelona... Acum, nu ne-am împiedicat, am câştigat un punct în deplasare, asta e părerea mea. 

(n.r. despre Slavia Praga) Am văzut doar golul marcat de Stanciu în campionat, deci nu pot să mă exprim eu dacă e cel mai periculos jucător. Toţi sunt periculoşi la Slavia. Când ai buget de 47 de milioane de euro... Aş fi şi eu periculos cu CFR, dar noi avem de 10.

Normal că toţi jucătorii sunt periculoşi de la ei, toţi. Celtic are 100 de milioane buget şi tot aşa. Jucăm cu adversari foarte puternici meci de meci şi trebuie iar să ne autodepăşim dacă vrem un miracol. Dar mi se pare penibil să câştigi patru meciuri cu patru echipe ca să ajungi în Champions League, patru echipe mai bune. Asta cum naibii să o faci? Dacă o faci, e ceva ce nu a mai existat în fotbalul românesc" , a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: petrescuslavia pragachampions leaguecfr cluj 

viewscnt
Articole similare