Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a vorbit despre preluarea echipei naţionale! Ce a spus antrenorul CFR-ului

Dan Petrescu a vorbit despre preluarea echipei naţionale! Ce a spus antrenorul CFR-ului

Fotbal intern

Comentarii

Mirel Rădoi a anunţat că nu va mai pregăti echipa naţională, iar federaţia este în căutarea unui nou selecţioner, Dan Petrescu fiind mereu o variantă pentru banca tricolorilor.

Răzvan Burleanu a încercat să îl convingă pe Gică Hagi să preia echipa naţională. Antrenorul Farului Constanţa a recunoscut că a refuzat oferta celor de la FRF. El nu vrea să renunţe la proiectul său din Dobrogea şi a susţinut că ar exista un conflict de interese, dacă ar prelua naţionala României. 

Cei din fruntea federaţiei sunt în căutarea unui nou antrenor, iar una dintre variante ar fi Dan Petrescu, antrenor pe care îl recomandă rezultatele obţinute în ultimii ani.

Chiar dacă fostul jucător de la Chelsea ar fi printre favoriţii FRF, Petrescu a dezvăluit că există şanse minime de a prelua naţionala, deoarece nu a primit nicio ofertă de la FRF. La conferinţa de presă premergătoare partidei cu Academica Clinceni, Petrescu a recunoscut că nici clubul nu l-a informat despre o astfel de ofertă. 

”Nu m-am întâlnit cu nimeni de la federaţie!”

”Despre acest subiect aş vrea să spun că nu m-a căutat nimeni şi nu m-am întâlnit cu nimeni de la federaţie. Punct! Am fost clar. Nici conducerea nu mi-a transmis nimic”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă. 

Dan Petrescu a mai fost pe lista FRF în 2017, când ”Bursucul” doar ce o preluase pe CFR. Cei de la federaţie au negociat cu el, dar nu au putut ajunge la o înţelegere comună. 

Afla mai multe despre: frf-românia-dan petrescu 

viewscnt
Articole similare