Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a vorbit despre revenirea lui Culio la CFR şi are un semn de întrebare: "Toată lumea se gândeşte la asta, inclusiv eu!"

Dan Petrescu a vorbit despre revenirea lui Culio la CFR şi are un semn de întrebare: "Toată lumea se gândeşte la asta, inclusiv eu!"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (53 de ani) a acordat un interviu la revenirea la CFR Cluj, după ce a fost reinstalat în funcţie în locul lui Marius Şumudică, şi a vorbit, printre atele, despre rolul lui Juan Emmanuel Culio (38 de ani) la echipă. Argentinianul care a scris istorie la CFR a revenit în Gruia ca jucător, dar va fi şi secundul lui "SuperDan".

Dan Petrescu a vorbit despre revenirea lui Culio la CFR şi are un semn de întrebare: "Toată lumea se gândeşte la asta, inclusiv eu!"

CFR Cluj l-a numit oficial pe Dan Petrescu antrenor în Gruia. Omul care a luat trei titluri de campion la rând cu CFR a fost reinstalat pe banca tehnică, în locul lui Marius Şumudică, iar odată cu "Bursucul" a revenit la echipă şi Juan Emmanuel Culio, fotbalist de legendă al clujenilor.

Dan Petrescu a oferit explicaţii pentru revenirea lui Culio şi a anunţat că acesta va fi şi jucător şi antrenor secund, dar a dezvăluit că are un semn de întrebare în legătură cu fotbalistul din Argentina:

"Şi în ultimul an, Culio cu mine era şi jucător şi antrenor secund. A fost fantastic pe teren. A zis mereu că vrea să fie secundul meu. Chiar dacă vor fi meciuri în care nu joacă, el are spiritul ăsta de argentinian, cunoaşte clubul, va da 150%. Sperăm să mai poată, toată lumea se gândeşte, inclusiv eu, dacă va mai fi Culio pe care îl ştim", a spus Dan Petrescu într-un interviu acordat pentru CFR Cluj.

Culio, Bordeianu şi Ştefan, primele transferuri ale lui Dan Petrescu la CFR Cluj

CFR Cluj a anunţat primele trei transferuri de la revenirea lui Dan Petrescu la echipă. Miercuri, campioana României a transmis că Mihai Bordeianu (29 de ani), Florin Ştefan (25 de ani) şi Juan Emmanuel Culio (38 de ani) au semnat. Dan Petrescu îşi strânge fotbaliştii cu care a făcut performanţă în sezoanele trecute. Primul fotbalist anunţat de CFR Cluj a fost Juan Emmanuel Culio. Planul presupune ca argentinianul să mai joace în acest sezon, ca mai apoi să devină secundul "Bursucului". De altfel, Dan Petrescu a anunţat că-l doreşte secund pe Culio încă de la plecarea jucătorului de la CFR Cluj, în 2020.

Bordeianu e un alt jucător cu care Dan Petrescu e obişinuit din primele sale descălecări în Gruia, noutatea fiind Florin Ştefan, cel care era liber de contract şi a fost dorit de "Bursuc".

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujculio 

viewscnt
Articole similare