Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a vorbit despre transferul unui fotbalist de la FCSB. Ce şanse sunt ca mutarea să se perfecteze

Dan Petrescu a vorbit despre transferul unui fotbalist de la FCSB. Ce şanse sunt ca mutarea să se perfecteze

FCSB

Comentarii

Bogdan Planic nu prezintă interes pentru CFR Cluj, a mărturisit Dan Petrescu, antrenorul campioanei României.

Cel puţin pentru moment, varianta CFR Cluj pică pentru fundaşul sârb al FCSB-ului, Bogdan Planic. La finalul săptămânii trecute, chiar înaintea remizei cu Gaz Metan Mediaş, Bogdan Planic a refuzat să se mai antreneze şi a cerut rezilierea contractului cu FCSB.

"Am fost surprins de decizia lui Bogdan Planic, el era un jucător important pentru echipa noastră, dar decizia este numai a lui. Din păcate, nu am vorbit cu el după ce a plecat de aici. Oricum, decizia clubului va trebui respectată. Dacă va reveni, nu va face antrenament cu noi. Din ce ştiu eu, nu va reveni la echipă", explica antrenorul vicecampioanei, Bogdan Argeş Vintilă.

Planic nu merge la CFR Cluj. Dan Petrescu: ”Nu ne-am interesat de el!”

Imediat, au apărut zvonuri care l-au plasat pe fundaşul sârb la CFR Cluj. Dan Petrescu a negat însă discuţiile pentru transferul lui Planic, imediat după înfrângerea suferită de campioana României în faţa Universităţii Craiova: ”N-am vorbit, avem patru fundaşi centrali şi nu ne-am interesat de el” a mărturisit Petrescu.

Cotat la 1.8 milioane de euro, Bogdan Planic (28 de ani) joacă la FCSB din august 2017, când gruparea patronată de Gigi Becali a plătit 300 de mii de euro pentru el, la solicitarea lui Mihai Stoica.

Planic a confirmat în tricoul roş-albaştrilor, devenind unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din fotbalul românesc. Masivul apărător de 1.91 m ar fi trezit mai nou interesul forţelor din campionatul Serbiei, Partizan Belgrad şi Steaua Roşie Belgrad, scria recent, presa sârbă.

  • 92 de meciuri are Bogdan Planic la FCSB în toate competiţiile
  • 1 gol şi 3 pase decisive adună el pentru vicecampioana României
  • 71 de meciuri a adunat Planic în Liga 1
  • OFK Beograd, FK Vojevodina, FK Kedinstvo şi Steaua Roşie sunt echipele la care a evoluat el în Serbia
     

Afla mai multe despre: dan petrescubogdan planicfcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare