Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a vorbit despre venirea lui Stoian la CFR Cluj: ”E greu să-l refac” De ce se teme ”Bursucul” şi care e problema campioanei: ”Nu avem bani”

Dan Petrescu a vorbit despre venirea lui Stoian la CFR Cluj: ”E greu să-l refac” De ce se teme ”Bursucul” şi care e problema campioanei: ”Nu avem bani”

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Stoian îşi va rezilia contractul cu FCSB la finalul campionatului, iar CFR Cluj părea interesată de serviciile jucătorului exclus de Gigi Becali.

Numai că sosirea lui Dan Petrescu la Cluj a blocat venirea lui Stoian. ”Bursucul” nu e convins de calităţile mijlocaşului şi nu crede că doar Teja şi Becali sunt vinovaţi pentru faptul că jucătorului n-a reuşit la FCSB.

Va trebui să nu mai facem greşelile pe care le-au făcut aici, cât nu am fost eu. A fost o campanie de achiziţii greşită. Practic, niciun jucător care a fost luat după ce am plecat eu nu a confirmat. Din păcate, trebuie să luăm jucători liberi de contract, pentru că asta e problema, nu avem bani ca să cumpărăm jucători.

Mie îmi place să iau jucători pe care îi cunosc cât de cât, care anul trecut au jucat meci de meci. Dacă nu au jucat, indiferent de nume, e greu să iau eu un jucător care nu a jucat, să zic că-l refac, pentru că până îl refac eu, mă dă pe mine afară.

Mie nu-mi plac jucătorii care zic că au avut probleme cu antrenorii sau nu ştiu ce, asta e vrăjeală. Toţi avem probleme cu antrenorul. Eu când eram jucător, oriunde am fost, jucam 90 de minute. Indiferent ce antrenor era, jucam peste tot. Dacă eşti jucător bun şi profesionist, joci cu orice antrenor”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă de după meciul cu Craiova.

Afla mai multe despre: stoianpetrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare