Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a vrut să transfere un român înainte să plece de la Kayserispor! Ce fotbalist din Liga 1 a fost dorit de "Bursuc" în Turcia

Dan Petrescu a vrut să transfere un român înainte să plece de la Kayserispor! Ce fotbalist din Liga 1 a fost dorit de "Bursuc" în Turciagalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Dan Petrescu (53 de ani) a vrut să transfere un fotbalist la Kayserispor. "Bursucul" s-a despărţit de formaţia turcă şi n-a mai apucat să facă mutarea, însă l-a dorit pe Alexandru Mateiu (31 de ani), optarul Craiovei, care la momentul respectiv fusese tras pe linie moartă la U Craiova. Dan Petrescu nu mai este antrenorul lui Kayserispor, cele două părţi despărţindu-se după doar 45 de zile de la instalarea antrenorului pe bancă.

Dan Petrescu a vrut să transfere un român înainte să plece de la Kayserispor! Alexandru Mateiu a fost dorit în Turcia

În perioada de mercato de la începutul lui 2021, Dan Petrescu l-a vrut pe Alexandru Mateiu la Kayserispor, mijlocaşul Craiovei fiind varianta de rezervă a "Bursucului" pentru transferul ratat al lui Damjan Djokovic de la CFR Cluj, care a preferat să semneze cu echipa lui Marius Şumudică, Rizespor. Presa din Turcia a anunţat la vremea respectivă că Alexandru Mateiu e dorit de Dan Petrescu la Kayserispor, dar mutarea nu s-a mai realizat.

Dan Petrescu a vrut să-l transfere pe românul Alexandru Mateiu la Kayserispor pentru a-l salva de coşmarul pe care-l trăia la U Craiova, după ce fusese tras pe linei moartă de antrenorii Cristiano Bergodi şi Corneliu Papură. Odată cu venirea lui Marinos Ouzounidis în Bănie, mijlocaşul defensiv al oltenilor a revenit în calculele pentru un loc de titular şi chiar a jucat în ultima partidă de campionat, 0-1 cu Chindia Târgovişte, la Buzău.

Mutarea lui Alexandru Mateiu la Kayserispor nu s-a realizat în perioada de mercato din debutul lui 2021, iar acum nici nu se mai poate pune în discuţie, având în vedere că Dan Petrescu a plecat de la Kayserispor din cauza unei probleme personale. Doar 45 de zile a durat mandatul lui Dan Petrescu la Kayseri, fosta echipă a lui Marius Şumudică, unde îi avea sub comandă pe Cristian Săpunaru, Silviu Lung Jr. şi Denis Alibec.

Dintre echipele din Liga 1, CFR Cluj s-a interesat şi ea de transferul lui Alexandru Mateiu de la U Craiova, însă nici această mutare nu s-a realizat.

Alexandru Mateiu mai are contract cu U Craiova până în vara lui 2022 şi a jucat 14 meciuri în acest sezon la formaţia olteană, pentru care a strâns 850 de minute pe teren.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Mateiu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 1 - un trofeu are mijlocaşul defensiv în palmares, Cupa României câştigată cu U Craiova în 2018

Afla mai multe despre: dan petrescu transfer alexandru mateiu kayserispordan petrescu transfer roman kayserisporalexandru mateiu transfer kayserispor dan petrescudan petrescu alexandru mateiudan petrescu transfer alexandru mateiu 

viewscnt
Articole similare