Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu ar fi invidios! Dinamo Zagreb a vândut un jucător cu 16 milioane de euro la RB Leipzig

Dan Petrescu ar fi invidios! Dinamo Zagreb a vândut un jucător cu 16 milioane de euro la RB Leipziggalerie foto

Fotbal

Comentarii

Dinamo Zagreb l-a vândut pe fundaşul Josko Gvardiol la RB Leipzig pentru 16 milioane de euro, iar suma de transfer ar putea să mai crească, în funcţie de bonusurile de performanţă pe care acesta le va îndeplini.

Nemţii de la RB Leipzig au anunţat transferul fundaşului central croat de 18 ani, Josko Gvardiol, de la Dinamo Zagreb pentru 16 milioane de euro, plus alte bonusuri de performanţă. Cu toate acestea, fotbalistul va rămâne la campioana Croaţiei până în vara anului 2021, unde, cel mai probabil, va juca titluar în grupele Europa League.

Dinamo Zagreb joacă joi, în play-off-ul pentru Europa League, acasă, cu Flora Tallin din Estonia, un meci ce pre o simplă formalitate. Josko Gvardiol a fost titular şi în meciul din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, acolo unde Dinamo Zagreb a eliminat-o pe CFR Cluj, la loviturile de la 11 metri, 7-66. Atunci, a transformat perfect o lovitură de la 11 metri. În turul trei, Dinamo Zagreb a fost eliminată în deplasare, de campioana Ungariei, Ferencvaros, care avea să ajungă în grupe, după o pauză de 25 de ani.

  • La 18 ani şi jumătate, Gvardiol are 16 meciuri, 1 gol şi o pasă de gol pentru Dinamo Zagreb.

Fotbalul croat e cu 22 de ani în faţa noastră, Dinamo Zagreb are cel puţin 90% sanse să meargă mai departe. Au de 100 de ori mai multe şanse ca noi să se califice. Vedem realitatea, ne uităm la statistici. Ce bani avem şi cu cât cumpărăm noi? În Croaţia cu cât se vând jucătorii? Noi nu avem bani, nimic, dar să-i rupem pe toţi. Eu sunt prost, eu exagerez. Eu sunt prostul proştilor în România!”, declara Dan Petrescu, înaintea partidei din Gruia cu Dinamo Zagreb.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare