Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu are planuri de plecare. Antrenorul CFR-ului s-a autopropus pe banca unui club uriaş din Europa: "Eu trebuia să fiu acolo"

Dan Petrescu are planuri de plecare. Antrenorul CFR-ului s-a autopropus pe banca unui club uriaş din Europa: "Eu trebuia să fiu acolo"galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Astăzi va debuta noul sezon din fotbalul românesc. Supercupa României le pune faţă în faţă pe CFR Cluj şi pe FC Viitorul, iar meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1, de la ora 20:00.

La conferinţa de presă dinaintea partidei de la Ploieşti, Dan Petrescu a vorbit şi despre Chelsea, echipă pentru care a evoluat în 1995 şi 2000. Londonezii tocmai şi-au prezentat noul antrenor în această săptămână. Frank Lampard a preluat banca echipei, însă Petrescu avea alte aşteptări.

"Trebuia să fiu eu acolo. Îi doresc multă baftă, e prietenul meu" , a glumit Petrescu la conferinţa de presă.

  • Dan Petrescu a evoluat la Chelsea între 1995 şi 2000, iar Frank Lampard în perioada 2001-2014

”Sunt mândru că revin aici în calitate de antrenor. Toată lumea ştie câtă dragoste port acestui club şi istoria pe care am împărţit-o. Cu toate acestea, singura mea preocupare se leagă acum de viitor şi de pregătirea noului sezon. Sunt aici ca să muncesc şi abia aştept să încep” , a declarat Frank Lampard pentru site-ul oficial al clubului.

În vârstă de 41 de ani, Lampard îl înlocuieşte în funcţie pe Maurizio Sarri, plecat la Juventus Torino. El va avea un salariu de 5 milioane de euro pe sezon şi bonusuri pentru calificarea echipei în UEFA Champions League. Lampard a jucat între 2001-2014 la Chelsea. A strâns un total de 648 de meciuri şi a marcat 211 goluri.

Afla mai multe despre: cfr clujfc viitoruldan petrescu 

viewscnt
Articole similare