Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu are un vis: să-l vadă pe Guardiola antrenor la Sepsi. "Mă obsedează să ştiu ce ar face"

Dan Petrescu are un vis: să-l vadă pe Guardiola antrenor la Sepsi. "Mă obsedează să ştiu ce ar face"

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu tocmai a devenit campion al Românei pentru a doua oară în cariera de antrenor, dar rămâne cu gustul amar al faptului că a fost criticat pentru stilul defensiv impus la CFR şi de modul în care a fost tratat de fanii echipelor rivale.

Petrescu se declară fan Simeone, un tehnician care pune de asemenea accent pe organizare şi pe faza defensivă, dar recunoaşte că îl place şi Pep Guardiola. Totuşi, tehnicianul de 50 de ani are un of: vrea să-l vadă pe antrenorul lui City la o echipă mică, pentru a vedea dacă mai poate impune un stil atât de ofensiv.

"Simeone (n.r. e antrnorul care îi place cel mai mul). E ceva să fii tare într-un campionat puternic. Scoate maximum din jucătorii lui, care, cu tot respectul, nu sunt cei mai buni din Spania. Îmi place mult şi Guardiola, dar nu l-aş vedea la o echipă mică. Ăsta e unul dintre visele mele.

Să-l văd pe Pep un an la o echipă mică. Să meargă la Celta Vigo sau la Sepsi. Sunt foarte curios ce-ar face. El e antrenor de echipe mari. Guardiola cu tipul lui de joc fantastic ce-ar face la o echipă cu buget mic? Dacă el ar reuşi să facă treabă la o echipă mică, înseamnă că eu nu mai înţeleg fotbalul! E prea bun, d-aia el o să antreneze doar la cluburile uriaşe. Dar ce-ar face la unul mic? Asta mă obsedează"
, a declarat Dan Petrescu într-un interviu publicat de Gazeta Sporturilor.

"Dică pe locul 2 nu e un eşec!"

Petrescu a vorbit şi despre rivalul său din acest sezon, tehnicianul FCSB-ului, Nicolae Dică. Antrenorul campioanei spune că locul 2 ocupat de FCSB cu Dică antrenor poate fi consixderat o performanţă, în condiţiile în care fostul atacant se află la prima sa experienţă la acest nivel.

"Dică pe locul 2 nu e un eşec. E primul lui an de antrenorat. Nu e corect. Dacă eşti pe podium, înseamnă că eşti antrenor bun. Hai să vedem în ce condiţii a lucrat! Păi vezi ce-a jucat în campionat, în Europa. Eu dacă aş fi antrenor la Steaua, aş spune că am făcut o treabă bună. Toţi îl fac pilaf pe Dică, nu e corect. Da, a avut lot bun, dar a scos rezultate bune în primul an de antrenorat. Dacă ieşeam eu pe locul 2, eram eu antrenor prost. Nu e corect", a mai spus Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescuguardioladicasepsicelta vigo 

viewscnt
Articole similare