Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, bănuit de fanii CFR-ului că s-a ascuns într-o maşină cu geamuri fumurii. Cum au reacţionat când au văzut automobilul. VIDEO EXCLUSIV

Dan Petrescu, bănuit de fanii CFR-ului că s-a ascuns într-o maşină cu geamuri fumurii. Cum au reacţionat când au văzut automobilul. VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a fost aşteptat de suporteri în parcarea stadionului, imediat după ce s-a încheiat meciul dintre CFR Cluj şi Pyunik Erevan.

Pornită cu speranţe mari, campioana României a fost eliminată încă din primul tur al Ligii Campionilor. CFR Cluj n-a putut să treacă de Pyunik Erevan, o echipă accesibilă.

Acest eşec i-a înfuriat pe suporterii lui CFR Cluj. La finalul partidei cu Pyunik Erevan, aceştia i-au aşteptat pe jucători în parcarea stadionui, dar şi pe Dan Petrescu.

Dan Petrescu, bănuit că s-a ascuns de suporteri. Maşina lui Camora a fost blocată

Fotbalul românesc a înregistrat încă un moment neplăcut. CFR Cluj, campioana României, a fost eliminată de Pyunik Erevan încă din primul tur al Ligii Campionilor.

În tur, meciul a fost 0-0. În manşa secundă, tabela a arătat 1-1 după 90 de minute, 2-2 după 120 de minute şi armenii s-au impus până la urmă la loviturile de departajare.

Eşecul i-a înfuriat pe suporterii campioanei României, care sperau la un sezon de succes în cupele europene. Mai mulţi fani i-au aşteptat în parcare stadionului pe fani şi pe Dan Petrescu, pentru a le cere explicaţii.

Cei mai huiduiţi jucători de la CFR Cluj au fost cei care s-au afişat în cele mai scumpe maşini, cărora fanii le-au reproşat că n-au ridicat la nivelul banilor pe care îi câştigă.

Suporterii campioanei României au vrut să-l întâlnească şi pe Dan Petrescu, pe care îl consideră principalul vinovat, dar n-au avut prea mult succes.

Fanii au aşteptat minute în şir ca Petrescu să iasă din parcarea stadionului şi, la un moment dat, l-au bănuit că se ascunde în maşina lui Mario Camora.

Fundaşul lui CFR Cluj a ieşit într-o maşină de teren, neagră, cu geamuri fumurii şi fanii au bănuit pentru câteva momente că pe bancheta din spate se află şi Dan Petrescu. Drept urmare, au oprit maşina în care se afla Mario Camora.

După ce s-au lămurit că antrenorul CFR-ului nu este acolo, câţiva fani i-au cerut explicaţii lui Camora pentru modul în care campioana României a fost eliminată.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare