Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu cere răbdare cu Alibec: ”Nu e adevăratul Denis. Nu el a fost de vină că l-am schimbat”

Dan Petrescu cere răbdare cu Alibec: ”Nu e adevăratul Denis. Nu el a fost de vină că l-am schimbat”

CFR Cluj

Comentarii

Denis Alibec pare să nu fie în apele sale la CFR Cluj. Confirmarea a venit chiar de la Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor.

Dan Petrescu cere răbdare cu Alibec: ”Nu e adevăratul Denis. Nu el a fost de vină că l-am schimbat”

Alibec a jucat puţin sezonul acesta din cauza accidentărilor, astfel că jocul său nu pare unul tocmai concludent. Dan Petrescu cere răbdare cu atacantul de la CFR Cluj. 

„Denis Alibec a fost accidentat foarte mult timp, mai mult nu s-a antrenat decât s-a antrenat. E foarte greu pentru un atacant, un fundaş central se mai descurcă, dar un atacant trebuie să se demarce, să ceară mingea, să stea în sprint. Se vede la meciuri.

Trebuie să mai avem răbdare până să-l vedem pe adevăratul Alibec, în momentul acesta nu e adevăratul Alibec. Dar nu Alibec a fost de vină pentru că l-am schimbat, ci toată echipa. Dacă puteam, schimbam 10 jucători la pauză!”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

  • 1,3 milioane de euro este cota lui Denis Alibec conform site-ului de specialitate Transfermartk.com

Era frustrat, dar i-am zis că e mai importantă echipa şi victoria decât cum s-a simţit el

Petrescu a dezvăluit, recent, şi o discuţie pe care a avut-o cu internaţionalul român după un meci in care a fost inlocuit in minutul 70. 

„Alibec a venit la mine după meci şi mi-a zis că preferă să intre la pauză decât aşa. A zis că n-a intrat bine. I-am zis: «Denis, ai 3 antrenamente, ai jucat deja 30 de minute. Eu te protejez, nu pot să te bag să te rup». Nici Billel nu a jucat de mult, s-a văzut.

Oricum, Denis a avut câteva acţiuni, dar a suferit fizic. Era frustrat, dar i-am zis că e mai importantă echipa şi victoria decât cum s-a simţit el. Sper să înţeleagă că mentalitatea este să câştige echipa. Ca atitudine, nu a intrat rău, a avut nişte acţiuni foarte bune. Nu era supărat, a zis că nu îi ieşea jocul, se simţea puţin greoi”, a explicat Dan Petrescu.

  • 2 goluri şi o pasă de gol are atacantul in tricoul CFR-ului

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescudenis alibec 

viewscnt
Articole similare