Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, criticat aspru pentru că fentează regula U21: ”Aşa se termină cu fotbalul la nivel de copii şi juniori!”

Dan Petrescu, criticat aspru pentru că fentează regula U21: ”Aşa se termină cu fotbalul la nivel de copii şi juniori!”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu, antrenorul liderei CFR Cluj, este criticat de numeroase voci din fotbalul românesc pentru atitudinea sa faţă de regula jucătorilor Under 21. Ultima dintre ele este Lorena Balaci, fiica cea mare a regretatului Ilie Balaci.

Lorena Balaci, care îşi desfăşoară activitatea în sectorul fotbalului juvenil, a explicat de ce tehnicianul CFR-ului nu procedează corect faţă de tinerii săi jucători.

”Înainte de orice trebuie să ne gândim la copii. Sfidăm nişte reguli, dar sfidăm şi omul, iar eu pun omul mai presus de tot…Poate interveni şi o cădere psihică. De ce să zică mulţumesc doar că păşeşte pe gazon? De aceea îi creştem, ca să joace. Altfel desfiinţăm Centrele de Copii şi Juniori, luăm jucători din străinătate şi s-a terminat cu fotbalul la nivel de copii şi juniori…Nu poţi să spui ca el să zică mersi că intră pe teren, dacă respectivul a ajuns să facă parte din lotul echipei mari înseamnă că are un merit, cu siguranţă..Adică, de ce-i mai creştem?”, a declarat Lorena Balaci pentru site-ul ProSport.

Dan Petrescu a stabilit un record negativ, în martie. La meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi CFR Cluj, scor 0-0, ”Bursucul” l-a schimbat pe Alin Răzvan Fica, un mijlocaş de doar 18 ani, după 24 de secunde de la debutul partidei.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujliga 1regula u21 

viewscnt
Articole similare