Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, cu "lupa" pe jocul naţionalei din Macedonia de Nord: "Hai să zic şi eu ca toată lumea!". Analiza "Bursucului" şi ce a spus despre declaraţiile lui Marin

Dan Petrescu, cu "lupa" pe jocul naţionalei din Macedonia de Nord: "Hai să zic şi eu ca toată lumea!". Analiza "Bursucului" şi ce a spus despre declaraţiile lui Marin
Comentarii

Dan Petrescu (53 de ani), proaspăt revenit în funcţia de antrenor la CFR Cluj, a vorbit despre meciul echipei naţionale din Macedonia de Nord (0-0, în preliminariile CM 2022), la conferinţa de presă dinaintea partidei CFR-ului cu FC Botoşani, de pe 11 septembrie. "Bursucul" a spus că România n-a meritat mai mult decât rezultatul pe care l-a şi obţinut la Skopje.

Dan Petrescu a pus "lupa" pe jocul naţionalei României cu Macedonia de Nord

Petrescu a vrut să respecte "trendul" apărut în spaţiul public după egalul cu Macedonia de Nord şi a spus că România nu merita mai mult de un egal la Skopje. "Nu prea îmi place să îmi dau cu părerea, după aia zice lumea că l-am criticat sau lăudat pe antrenor sau pe echipă. Hai să spun şi eu ca toată lumea, că trebuie să fim mulţumiţi, că nu merităm mai mult. 0-0 a fost maximum ce am meritat noi aseară", a spus Dan Petrescu.

"Super Dan" a vorbit şi despre declaraţiile făcute de Răzvan Marin la adresa selecţionerului Rădoi şi a spus că jucătorii şi antrenorul pot spune multe lucruri la nervi, după meciuri, dar şi că Marin e un fotbalist valoros care trebuie respectat. Antrenorul CFR-ului şi-a spus părerea şi despre meciul cu Germania, care urmează pentru tricolori în preliminariile CM 2022.

"Jucătorii şi antrenorul la cald vorbesc multe, dar Răzvan Marin e un jucător serios, joacă în Italia, trebuie respectat, sunt convins că regretă dacă a zis ceva greşit. E un jucător foarte serios.

Normal, la fiecare meci ai şansa, acum să vedem dacă putem. Şansa există, pare că nemţii s-au trezit aşa, nu mai sunt în letargia care erau la început şi au început să joace serios, dar nu avem ce pierde cu Germania. La celelate avem ce pierde, trebuie să batem.

Meciul trecut l-am pierdut cu 1-0, e posibil orice, ei sunt favoriţi. Germania e favorită clară, dar avem şi noi şansa noastră", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: dan petrescuechipa nationalaromaniapreliminarii 

viewscnt
Articole similare