Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu debutează la Kayserispor. Românul joacă pe terenul formaţiei care s-a despărţit de Şumudică

Dan Petrescu debutează la Kayserispor. Românul joacă pe terenul formaţiei care s-a despărţit de Şumudică
Comentarii

Dan Petrescu şi noua sa formaţie Kayserispor joacă pe terenul fostei echipe a lui Marius Şumudică, Gazişehir Gaziantep, sâmbătă de la ora 15:00, ora României

Kayserispor ocupă locul 18 în campionat, cu 16 puncte. Sub noua formaţie a lui Dan Petrescu mai sunt doar Ankaragucu, Denizlispor şi Erzurumspor. Formaţia din Ankara are 15 puncte, iar Denizli 14 puncte. Ultima clasată are 13 puncte şi un meci în plus disputat.

Top 3 jucători de la Kayserispor

1. Denis Alibec (30 de ani)

  • Fostul atacant de la FCSB, Astra sau Inter Milano este şi cel mai bine cotat jucător din lotul lui Kayserispor. La 1.8 milioane de euro este cotat în acest moment Alibec, despre care nu se poate spune că are un sezon impresionant. Nu a marcat niciodată în Superliga Turcă şi are o singură reuşită (în Cupă) pentru Kayserispor în 11 meciuri jucate.

2. Aaron Lennon (33 de ani)

  • Ajuns pe final de carieră, Aaron Lennon este unul dintre numele grele din Turcia. Departe de jucătorul care făcea senzaţie la Leeds sau Tottenham, Lennon bifează prima experienţă în afara Angliei, dar în actuala stagiune, deşi a jucat constant, nu a marcat niciodată, reuşind în schimb o pasă decisivă în 14 meciuri.

3. Silviu Lung Jr (31 de ani)

  • Stâlpul defensivei lui Dan Petrescu, portarul român este foarte apreciat în Turcia. Cotat la 1 milion de euro, Lung Jr este însă accidentat şi va absenta la debutul lui Petrescu la Kayserispor. În acest sezon a bifat 8 meciuri şi a încasat zece goluri.

Ce jucători interesanţi mai are Petrescu? Italo-brazilianul Gustavo Capanharo, brazilianul Pedro Henrique sau atacantul Wilfried Kanga sunt de asemenea jucători bine cotaţi. Cel mai interesant fotbalist turc din echipa lui Petrescu este Emre Demir, un tânăr mijlocaş de numai 17 ani.

Cum ar putea arăta Kayserispor la partida cu Gaziantep? Echipa probabilă: Alemdar - Kvrzic, Săpunaru, Kolvetsios, Behich - Ackah, Campanharo - Aaron Lennon, Avramovski, Parlak (Korkmaz)- Denis Alibec

Cine este Kayserispor

Kayserispor este un club fondat în 1966. Gruparea turcă evoluează pe Kadir Has Stadium, o arenă cu o capacitate de 32.864 de locuri.
 
Din lotul actual, dincolo de românii Silviu Lung, Cristi Săpunaru şi Denis Alibec, fac parte şi alţi câţiva jucători interesanţi, printre care francezul Wilfried Kanga, englezul Aaron Lennon, portughezul Manuel Fernandes sau ghanezul Yaw Ackah.
 
Fostul internaţional turc Bülent Bölükbaşı este directorul sportiv al clubului. Dan Petrescu a devenit al cincilea antrenor străin din istoria recentă a clubului. Shota Arvelatze (Georgia), Marius Şumudică (România), Domingos Paciencia (Portugalia) şi Robert Prosinecki (Croaţia) sunt ceilalţi antrenori străini care au condus clubul până la Petrescu. 

Afla mai multe despre: dan petrescukayserispor 

viewscnt
Articole similare