Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, dezvăluiri în premieră! Cum a fost dat afară de la Kuban

Dan Petrescu, dezvăluiri în premieră! Cum a fost dat afară de la Kuban

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit, în premieră, despre perioada petrecută ca antrenor la Kuban, cum a fost dat afară şi ce rezultate a înregistrat. Mai mult, a plecat din China, după ce câştigase primul trofeu din istoria clubului Jiangsu Suning

”În fotbal mi s-au intamplat atât de multe lucruri, încat nu mai ştiu ce să cred. Şi aici vă dau două lucruri in premieră, pe care nu le-am spus nimănui. Eram la Kuban al treilea an şi patronul echipei, armean, foarte bogat, care tinea foarte mult la mine, ne-am întalnit şi vorbea să fac un contract pe viata cu ei, vorbea de locul de casă, să stau cu familia lui acolo, şi locul de veci, asa vorbea, pe cuvântul meu.

Eu nu înţelegeam pentru că îmi traducea Emil care era antrenorul meu secund. Eram în avionul lui privat, totul era numai icre negre. A venit meciul de campionat, derby cu Krasnodar, l-am câştigat 2-1, am plecat să îmi iau familia de la Barcelona, să mă întorc, si pe drum m-a sunat impresarul că sunt dat afară. Motivul? Spuneţi-l şi voi, că nu îl ştiu nici pana acum, nici acum nu am aflat. Promovasem echipa din B, echipa era în primele 6, stadionul era plin, cele mai bune rezultate din istoria clubului, şi am plecat.

Eram în China, am câştigat singurul trofeu din istoria clubului, echipa mergea bine, eram pe locul 2, am avut ofertă de la Kuban, în loc să rămân la Tianji unde îmi era bine, unde eram pe locul 2, am decis să plec. O greşeala mare”, a dezvăluit Dan Petrescu la Dolce Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescukubandemitererusiascandal,  

viewscnt
Articole similare