Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, discurs halucinant după a doua înfrângere consecutivă din Conference League: ”Nu ne-am făcut de râs. AZ ar putea să câştige trofeul”

Dan Petrescu, discurs halucinant după a doua înfrângere consecutivă din Conference League: ”Nu ne-am făcut de râs. AZ ar putea să câştige trofeul”

CFR Cluj

Comentarii

CFR a pierdut returul cu AZ Alkmaar, scor 0-2, după ce pierduse şi turul cu 0-1.

CFR Cluj a fost răpusă cu uşurinţă de AZ Alkmaar în a patra rundă a grupelor Ligii Campionilor. 0-2 au pierdut ardelenii în Olanda, după ce au fost conduşi încă din primele cinci minute.

Batavii au dominat şi au câştigat pe merit, deşi şi ardelenii au irosit câteva ocazii. Cu doar un punct după patru etape, CFR are şanse foarte scăzute de a prinde primăvara europeană.

După meci, Dan Petrescu a afirmat că echipa sa a ieşit cu capul sus din dubla cu Alkmaar şi l-a certat pe Alibec pentru gestul din meciul din Olanda, când i-a dat un şut unui adversar după ce acesta îi luase mingea.

În plus, ”Bursucul” a lansat câteva săgeţi la adresa rivalelor din campionat şi a afirmat că CFR mai are şanse de a ieşi din grupă.

Dan Petrescu, discurs halucinant după a doua înfrângere consecutivă din Conference League

Am jucat cu cea mai bună echipă din grupă, cu o echipă care poate câştiga acest trofeu. De când sunt eu la CFR, echipa asta mi s-a părut cea mai bună, chiar dacă am jucat cu Sevilla, cu Rennais, cu Celtic.

Mi se pare la fel ca Slavia Praga, poate chiar mai buni. Cred că băieţii nu s-au făcut de râs, au început rău, am luat un gol.. dacă era VAR sigur ar fi fost anulat.

Am echilibrat jocul, nu au mai avut decât o ocazie. Ne-am grăbit la finalizare. Repriza a doua, pe final, dacă Păun e atent şi nu dă pasă acolo, singur cu portarul, iar Ciprian are noroc, în loc de bară să fie gol.

De acolo au făcut 2-0. E greu când pierzi două meciuri la rând cu Alkmaar. Eu cred că meritam un egal în aceste două meciuri. O echipă incredibilă, cu jucători tineri, dar eu zic că nu ne-am făcut de râs.

În continuare suntem încă în viaţă pentru locul doi. Trebuie să câştigăm ambele meciuri. Eu aşa ceva nu am văzut, cum se lipea mingea de ei.

Fizic am arătat bine, îmi dă speranţe pentru viitor, pentru campionat şi meciurile următoare.  Ei acasă aşa au bătut toate meciurile, doar cu Eindhoven, au câştigat 6 din 7.

Dacă în minutul 88 dai bară, normal că ai un regret. Mai avem şanse, asta e important. Sunt convins că Alkmaar va juca serios ultimele două meciuri, am vorbit şi cu antrenorul şi mi-a zis că ei joacă să câştige.

Jucătorii care au galben şi sunt nervoşi, nu îmi place să îi ţin în teren. Alibec a avut un gest în care arbitrul putea să îi dea şi roşu.

Nu se face aşa ceva în Europa, mai ales când e convocat şi la echipa naţională. Nici la echipa naţională nu are voie să facă aşa ceva. Din păcate, el mai are de învăţat multe.

Sper să înţeleagă, el este vârful echipei naţionale, este vârful lui CFR. Sunt avansaţi, în altă epocă, fotbalul din Olanda e în altă parte, fotbalul din România e în altă parte.

Noi vorbim toţi, din păcate, foarte puţini muncesc şi foarte puţini fac treabă. În România dacă faci nu este bine, trebuie să vorbeşti mai mult.

Eu am zis că Jablonec e echipă bună, dar nimeni nu mă crede. A fost o tragere la sorţi total nefericită, cu echipe din Cehia, Olanda şi Danemarca.

Băieţii suferă puţin pentru că în campionat nu sunt meciuri atât de grele”, a declarat Dan Petrescu, conform sport.ro.

Afla mai multe despre: cfr clujconference leaguedan petrescucfr az alkmaar 

viewscnt
Articole similare