Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, discurs lipsit de fair-play la adresa Astrei: ”Ce ocazii au avut? Două mari şi late”

Dan Petrescu, discurs lipsit de fair-play la adresa Astrei: ”Ce ocazii au avut? Două mari şi late”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a fost nervos la finalul partidei CFR Cluj - Astra, în ciuda faptului că a câştigat cu 2-1. Antrenorul campioanei României a atacat arbitrajul şi spune că Astra n-a avut mai mult de două ocazii periculoase.

CFR Cluj a câştigat greu cu Astra, însă finalul nu l-a prins foarte bucuros pe Dan Petrescu. Antrenorul în vârstă de 52 de ani susţine Astra a profitat de faptul că jucătorii săi erau obosiţi şi au reuşit astfel să-şi creeze două ocazii de gol. Statistica îl contrazice însă şi spune că Astra a avut 8 şuturi la poartă (n.r. tot atâtea a avut şi CFR Cluj), dintre care 3 au fost pe spaţiul porţii.

”Când a fost uşor într-un meci cu Astra, mai ales în play-off? Nu a fost niciodată uşor şi nu va fi nici în continuare. E un parcurs pe care nu ni-l doream, pentru că vroiam să fim în continuare în Europa, dar în condiţiile date cred că cel mai important meci acesta era.

E prima oară după mult timp când un adversar îşi creează două, trei ocazii, că mai multe nu au avut. Am văzut că au zis că au avut nu ştiu câte ocazii... au avut două ocazii şi atât, alea mari şi late. Dar pe fondul că şi noi eram foarte obosiţi. Şi ei au jucat foarte bine, dar şi noi în prima repriză eram foarte obosiţi. Nu ne regăseam deloc, conduceam cu noroc la pauză”,
a declarat Dan Petrescu.

Antrenorul lui CFR Cluj s-a arătat foarte nervos şi pe prestaţia arbitrilor, după ce Astra a primit un penalty în minutul 56, transformat de Alibec.

”A apărut un penalty care... nu aş vrea să spun prea multe, eu nu o să primesc penalty în România niciodată aşa. În deplasare, să primeşti un penalty aşa uşor mi se pare jenant. Ştiam acest lucru, pentru că noi am avut şi cu Mediaş şi cu Viitorul penalty şi nu am primit nimic”, a mai spus Petrescu.

Formaţia CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Astra Giurgiu, în ultimul meci al primei etape a play-off-ului Ligii I.

CFR Cluj - Astra 2-1

Pentru CFR Cluj au marcat Deac '8 şi Păun '81, iar pentru Astra a punctat Alibec '58 (penalti).

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Itu (Păun '61), Hoban, Djokovic (Ţucudean '73) - C. Deac, Rondon, Petrila (Ciobotariu '84). Antrenor: Dan Petrescu.

Astra Giurgiu: Lazar - Graovac, Tamaş, Dima, Radunovic - Răduţ (Gheorghe '70), Crepulja, Simion (David Bruno '86), Graur  (Begue '46)- Fatai, Alibec. Antrenor: Bogdan Andone.

Cartonaşe galbene: Arlauskis '57, Petrila '79 / Răduţ '40, Radunovic '72, Alibec '79

Meciul a fost arbitrat de Cătălin Popa, ajutat de Valentin Avram şi Bogdan Gheorghe, iar Iulian Călin a fost rezervă.

Observatori au fost desemnaţi Laszlo Sajtos şi Dan Potocianu.


 

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare