Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, dorit de FCSB! MM a povestit totul: „Am stat până dimineaţa să discutăm cu el!” | EXCLUSIV

Dan Petrescu, dorit de FCSB! MM a povestit totul: „Am stat până dimineaţa să discutăm cu el!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a povestit cum el şi Gigi Becali au încercat să-l convingă pe Dan Petrescu să vină la FCSB.

MM Stoica a povestit că Dan Petrescu a fost dorit insistent de FCSB

Întreg episodul s-a petrecut în 2005, atunci când formaţia roş-albastră se despărţise de Walter Zenga şi avea nevoie de un antrenor principal. Oficialul de la FCSB a povestit că Gică Hagi a fost în acea perioadă prima variantă, dar „Regele” l-a refuzat elegant pe Gigi Becali.

A doua opţiune a fost Dan Petrescu, iar Becali şi MM Stoica au stat o noapte întreagă la discuţii cu SuperDan pentru a-l convinge să semneze, dar fără succes. Echipa câştigase titlul în sezonul precedent, motiv pentru care tehnicianul român ezitase să o preia.

„Eu cu Dan Petrescu am avut o discuţie în 2005. Am fost cu Gigi la el acasă şi am stat până dimineaţa să discutăm. Nu înţelegeam de ce ezită şi nu voia să vină.

La un moment dat l-am întrebat un singur lucru. «Dacă terminam pe locul 2 şi nu am fi câştigat campionat, atunci veneai la noi?» «Pe jos!» (n.r. a răspuns Dan Petrescu).

Plecase Zenga atunci, iar Petrescu a fost opţiunea noastră înainte să vină Protasov. Hagi fusese prima opţiune, dar l-a refuzat pe Gigi şi apoi a fost varianta Petrescu.

Ne-am dus la el acasă şi am stat până dimineaţa. Aşa s-a terminat noaptea aia lungă. El atunci s-a gândit că mai sus de locul 1 nu poate termina”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescumm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare