Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, dorit de o echipă puternică din România! Se anunţă o bombă în Liga I

Dan Petrescu, dorit de o echipă puternică din România! Se anunţă o bombă în Liga I

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu este dorit de Sepsi Sf. Gheorghe, care nu a început foarte bine actualul sezon de Liga I sub comanda actualului antrenor, Leo Grozavu.

Dan Petrescu, dorit de o echipă puternică din România! Se anunţă o bombă în Liga I

Conform celor spuse de Pro Sport, şefii lui Sepsi nu sunt foarte mulţumiţi de cum joacă echipă în debutului noului sezon de Liga I şi ar căuta deja variante pentru a îndrepta situaţia.

Covăsnenii au făcut transferuri pentru a întâri lotul, astfel că s-au gândit că ar fi bine să schimbe antrenorul!

Conform sursei citate anterior, Sepsi s-a interesat de Dan Petrescu, care e liber de contract, şi ar fi început deja negocierile. 

Dan Petrescu s-a despărţit de Kayserispor din „motive personale” în februarie 2021, deşi acordul fusese semnat în ianuarie pentru un an şi jumătate.

Liber de contract, Petrescu ar putea ajunge la Sf. Gheorghe, unde lucruri sunt foarte serioase. 

Antrenorul român a câştigat titlul consecutiv de trei ori, în sezoanele 2017 – 2018, 2018 – 2019 şi 2019 – 2020, alături de CFR Cluj.

Dan Petrescu are trecute în CV următoarele echipe: Sportul Studenţesc, Rapid, Unirea Urziceni, ASA Târgu Mureş şi CFR Cluj în România, dar şi formaţii precum Wisla Cracovia, Kubar Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, Jiangsu FC, Al-Nasr, Guizhou FC şi Kayserispor.

  • 2011 e anul în care a fost înfiinţat clubul Sepsi. Echipa din Covasna a urcat în prima ligă în 2017 după promovări consecutive din „D” până în „A”.

Oficialii lui Sepsi nu au trecut peste derapajele xenofobe de la Constanţa: „Ne retragem şi gata! Nu mai putem şi nu mai acceptăm!”

Afla mai multe despre: sepsidan petresculeo grozavu 

viewscnt
Articole similare