Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, după convocarea lui Burcă la naţională: ”Îmi pare bine că mi-a ieşit”

Dan Petrescu, după convocarea lui Burcă la naţională: ”Îmi pare bine că mi-a ieşit”

Fotbal

Comentarii

Andrei Burcă s-a prezentat, duminică, în cantonamentul echipei naţionale, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia. Cosmin Contra l-a chemat de urgenţă după ce Vlad Chiricheş s-a accidentat în timpul meciului cu naţionala Insulelor Feroe, scor 3-0.

”Îmi pare bine că mi-a ieşit. În acest început de sezon am vorbit cu Bordeanu, cu Burcă şi cu Păun şi le-am zis că o să ajungă la naţională şi ca de obicei am avut dreptate. Foarte mulţi pe care i-am antrenat eu au debutat cu mine la echipa naţională. Îmi pare rău pentru Păun că nu a debutat, doar a fost convocat şi problema aceea cu suspendarea l-a făcut să îşi iasă puţin din formă. Nu a fost prea bine pentru el şi cred că de aceea nu a fost convocat”, a spus Dan Petrescu la Telekom Sport.

Meciul România – Norvegia, din preliminariile Euro-2020, se va disputa marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Tribunele vor fi populate de peste 30.000 de copii. ”Mă bucură această iniţiativă de la UEFA, pentru că fotbalul fără spectatori nu are valoare. Sunt convins că acei copii o să îi ajute foarte mult pe jucătorii echipei naţionale.Presiunea există tot timpul la fotbal, la echipa naţională e cea mai mare. Indiferent dacă noi găzduiam sau nu meciuri, trebuie să ne calificăm, e prea important”, a mai spus Petrescu.

Afla mai multe despre: echipa nationalaandrei burcadan petrescu,  

viewscnt
Articole similare