Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, după meciul pierdut pe "Olimpico" în faţa lui Lazio: "Preferam să jucăm foarte slab şi să ne calificăm. Favorită la ultimul meci este Celtic"

Dan Petrescu, după meciul pierdut pe "Olimpico" în faţa lui Lazio: "Preferam să jucăm foarte slab şi să ne calificăm. Favorită la ultimul meci este Celtic"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, pe "Olimpico" din Roma, de Lazio cu scorul de 0-1 (0-1), în cea de-a cincea rundă a Grupei E din Europa League. Astfel, calificarea se poate amâna cu cel puţin două săptămâni, până la confruntarea cu Celtic Glasgow, din Gruia.

Italienii lui Simone Inzaghi au continuat să abordeze competiţia pe aceeaşi linie ca la început, adică să folosească mai mulţi jucători care, de obicei, nu prin "primul 11" în Serie A. Aşa au apărut în echipă Proto, Vavro, Jony, Cataldi sau Adekanye. De partea cealaltă, CFR-ul a pornit convinsă şi motivată că poate scoate "punctul izbăvitor", cel care ar fi calificat-o în primăvara Europa League.

N-a fost să fie. Italienii au deschis scorul în minutul 24 şi s-au mulţumit să atace economicos. De partea cealaltă, CFR-ul şi-a făcut curaj, încet dar sigur, şi a pus stăpânire pe joc, mai ales în repriza a doua. Din păcate, jucătorii lui Dan Petrescu au ratat ocazie după ocazie şi vor avea un meci infernal, peste două săptămâni, la Cluj, contra scoţienilor de la Celtic Glasgow, unde nu au voie să piardă pentru a se califica.

În clasamentul grupei:

  • 1. Celtic - 13 puncte
  • 2. CFR Cluj - 9 puncte
  • 3. Lazio Roma - 6 puncte
  • 4. Rennes - 1 punct

Ultima rundă programează partidele: CFR Cluj - Celtic şi Rennes - Lazio, pe 12 decembrie.

"Ştiam că va fi un meci greu. În prima repriză Lazio a fost mai bună, a avut mai multe ocazii, noi am avut doar o bară. În repriza a doua, clar am dominat şi am avut foarte multe ocazii de gol, dar din păcate rezultatul este cel care e. Preferam să jucăm foarte slab şi să ne calificăm. Acum va fi toată presiunea la ultimul meci pe umerii noştri şi sunt convins că va fi foarte greu. Preferam să mă felicitaţi pentru calificare, era mai important. Pe mine nu mă interesează cum jucăm, era important să ne calificăm. Favorită la ultimul meci este Celtic. Noi avem mici şanse, dar o să le jucăm. Nu uitaţi că am jucat cu Lazio, echipa de pe locul trei din Italia, care la meciurile de acasă marchează câte patru goluri. Era normal să domine şi ei o repriză", a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă de după meci.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare