Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, după revenirea în Gruia: ”Nu mă aşteptam să mă întorc atât de repede, dar mă bucur. Patronul m-a dorit foarte mult”

Dan Petrescu, după revenirea în Gruia: ”Nu mă aşteptam să mă întorc atât de repede, dar mă bucur. Patronul m-a dorit foarte mult”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj, la mai puţin de un an de când plecase iniţial din Gruia. Odată cu reinstaurarea sa, tehnicianul a susţinut o conferinţă de presă.

Dan Petrescu este din nou pe banca CFR-ului. Tehnicianul care a cucerit trei titluri consecutive cu ardelenii, înainte ca Edi Iordănescu să îl obţină pe al patrulea, a revenit în Gruia după demiterea lui Marius Şumudică. Astfel, la nici măcar 10 luni de când plecase iniţial, ”Bursucul” a revenit la conducerea campioanei.

Nelu Varga s-a mişcat rapid după ce l-a înlăturat pe vechiul antrenor şi l-a reinstaurat pe Petrescu, spre încântarea fostului internaţional român. Noul tehnician al CFR-ului a dezvăluit că este foarte fericit că s-a întors, lipsindu-i fotbalul cât timp nu a lucrat. În plus, fostul fundaş dreapta a vorbit despre relaţia sa cu patronul echipei.

Dan Petrescu, după revenirea în Gruia

”(n.r. Rivalele la titlu) cred că sunt aceleaşi pe care le ştiţi, Craiova, Steaua, sau FCSB, pardon. Eu ştiu cine mai poate să apară, poate să fie şi o surpriză, de la Rapid la cum au început, vedem cum vor decurge lucrurile. Înăuntru sunt foarte fericit că sunt aici, dar în acelaşi timp foarte mulţumit.

Mă aflu într-un loc unde m-am simţit bine, oraşul fantastic, am prieteni, stiţi că am plecat şi cu un ordin de cetăţean de onoare, care m-a făcut mândru, n-am cum sâ nu fiu fericit aici. Înăuntrul meu sunt foarte fericit, dar ştiu că trebuie să produc rezultate. E greu, nu ştiu dacă mai greu ca înainte, dar e greu!

Patronul m-a întrebat dacă vreau să fiu antrenor, am discutat detaliile, nu m-am băgat eu în alte discuţii că nu e treaba mea. Cu patronul lui CFR am avut mereu o relaţie foarte bună, am şi plecat în condiţii bune, m-am întors în condiţii bune, n-a contat decât faptul că patronul m-a dorit foarte mult.

Eu nu mă aşteptam să mă întorc aşa de repede, mă bucur că m-am întors aşa repede, am avut şi o pauză, dar pauza aia a fost cam lungă, pentru că la un moment dat nu mai eram bine. E clar că fotbalul e stres, dar prefer stresul decât să stau pe bancă, pe bară, pardon. Mi-a fost dor de competiţie şi iată-mă aici din nou”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescunelu varga 

viewscnt
Articole similare