Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu: "Ei ştiu că eu nu mă supăr la 0-0!" Ce i-a transmis lui Ciprian Deac şi de ce crede că CFR nu a câştigat partida cu Sepsi

Dan Petrescu: "Ei ştiu că eu nu mă supăr la 0-0!" Ce i-a transmis lui Ciprian Deac şi de ce crede că CFR nu a câştigat partida cu Sepsi

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a doua a Ligii I.

După meci, Dan Petrescu a mărturisit că nu are ce să le reproşeze elevilor săi, care au avut o atitudine bună:

 "Al doilea meci când facem egal, dar cu penalty pe care nu îl marcăm. E o perioadă mai nefastă pentur noi, mai ales la penalty-uri...pentru mine toată cariera a fost aşa. Nu am însă ce să le reproşez. Am jucat contra unei echipe foarte bune, care trebuia să bată Craiova cu 3, 4-0.  Ei nu şi-au creat nicio ocazie, nu ştiu dacă au avut vreun şut. Nu ştiu dacă Bălgrădean a avut ce să apere.  Şi noi am avut 5 ocazii clare. Când e 0-0 eu nu mă supăr pe nimeni, ei ştiu asta. Ratezi penalty, ratezi din doi metri...am ratat şi eu, ce să mai zic. S-a întâmplat să nu intre mingea" a spus Dan Petrescu, după 0-0 cu Sepsi. 

Ciprian Deac a ratat un penalty şi contra lui Sepsi, dar Petrescu spune că tot decarul va executa în continuare penalty-urile la CFR: "Eu nu vreau să mă bag peste el să îi zic să nu bată sau. Eu i-am zis după meci că era bine dacă lasă pe altcineva, am înţeles că şi Păun şi Burcă au vrut să ia mingea, dar el e cel care bate, el e cel care ne-a făcut campioni, a dat goluri mereu. Ciprian e un jucător mult prea important pentru CFR Cluj şi chiar dacă a ratat el trebuie să stea cu capul sus, să meargă la naţională şi să facă un meci bun.  Dacă el vrea cred că tot el va bate! a mai spus Petrescu.

"M-a enervat ultima fază că a dat un fault şi mai înainte a mai fost un fault la Fofana care a făcut bine pe actorul astăzi s-a aruncat pe jos şi n-a fopst niciun fault. Dacă la ultima fază lăsa, dar nu cred că e bine să dăm vina pe arbitri pentru acest 0-0. I-am văzut motivati pe băieţi, chiar dacă nu am intrat bine în meci, au fost montaţi. Per total şi-au făcut datoria, dar nu am reuşit să câştigăm. E bine că vine pauza, pentru că avem timp să lucrăm mai mult cu Debeljuh, cu Vojtus, cu Omrani. Nu am avut timp să facem pregătire, pentru că dacă nu ai o bază, te rupi.  De obicei forţa CFRului de când sunt eu antrenor era pregătirea fizică pe care o făceam în vară sau în iarnă. Nu am avut timp să fac aşa ceva, am avut 5 zile pregătire şi din punctul ăsta de vedere mi-e puţin teamă.  Aşa s-a întâmplat şi cu Camora, cu Pereira, cu Chipciu, totţi 3 s-au rupt la meciul cu Dinamo Zagreb. Asta din cauza lipsei de pregătire " a completat tehnicianul din Gruia.

Afla mai multe despre: dan petrescuciprian deaccfr cluj 

viewscnt
Articole similare