Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, euforic la finalul meciului: "Celtic nu a mai avut meci aşa greu de un an. Au simţit pe pielea lor ce înseamnă CFR!" Cum vede şansele la calificare

Dan Petrescu, euforic la finalul meciului: "Celtic nu a mai avut meci aşa greu de un an. Au simţit pe pielea lor ce înseamnă CFR!" Cum vede şansele la calificare

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu şi-a lăudat echipa la finalul meciului cu Celtic, scor 1-1, din prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, tehnicianul CFR-ului punctând că acesta este cel mai greu meci din ultimul an pentru scoţieni.

Alexandru Păun a fost cât pe ce să devină eroul serii, însă a dat cu piciorul la o ocazie imensă pe final.

"Nici eu nu am înţeles cum nu a ajuns la mingea aia, trebuie să văd faza bine. Mie de pe bancă mi s-a părut că parcă s-a oprit, s-a speriat. O băga în poartă, era eroul serii şi ar fi fost prima înfrângere a lui Celtic în acest an. Ei nu au pierdut un an de zile un meci de fotbal, nici nu ştiu să piardă. Şi cred că în ultimul an de zile nu au avut meci aşa greu ca ăsta. Acum nu mai putem să îi surprindem, pentru că au simţit pe pielea lor că CFR e o echipă bună", a declarat Dan Petrescu.

"În prima repriză au jucat bine şi ei şi noi. În a doua ei au obosit şi mai mari ocazii am avut noi. Deci per total am făcut un meci bun, foarte bun. Eu cred că de când sunt la CFR, ăsta a fost cel mai bun meci. Şi e cel mai bun adversar, de când sunt eu la CFR, care a intrat aici pe stadion, sincer.

Da, în seara asta nu (n.r. - s-a văzut diferenţa de bugete). Să vedem ce va fi peste şase zile. Sperăm să nu se vadă nici diferenţa de vârstă. Ei au o echipă foarte tânără, iar la noi ştiţi că vârsta e foarte înaintată. Şi sunt numai cinci zile. Sper din tot sufletul ca toţi jucătorii să îşi revină la maxim şi să facă un meci mare.

Da, moralul echipei imediat... jucam bine, ne cream ocazii, am primit golul şi băieţii au căzut puţin în prima repriză. După care, la pauză, am vorbit, le-am spus că au jucat bine şi în repriza a doua am controlat jocul şi meritam mai mult. Cred că toţi băieţii au făcut un joc foarte bun, s-au autodepăşit, exact ce le-am cerut. Acum să vedem dacă reuşesc peste cinci zile iar să se autodepăşească, pentru că chiar am intra în istorie dacă am reuşi să ne calificăm la Celtic acasă", a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Cât despre marcatorul golului CFR-ului: "Rondon e un jucător pe care l-am vrut, pe care îl ştiu. Normal că din primul meci, fanii şi suporterii vor să dea gol, dar nu e posibil. E un profesionist extraordinar, fantastic. Ştiam că până la urmă va marca gol şi goluri şi sigur o să ne ajute în continuare".

"Bursucul" a avut cuvinte de laudă şi pentru Ţucudean: "Mă bucur şi pentru George că a intrat bine. Chiar mi-a plăcut ce a făcut George, păcat că nu a înscris. Acum avem soluţii şi sper ca la meciul retur să marcăm gol, că altfel nu avem nicio şansă să ne calificăm".

Dan Petrescu a precizat că Luis Aurelio a reuşit să suplinească absenţa lui Culio, care are probleme medicale.

"Eu zic că Aurelio a jucat foarte bine. În afară de ultimele cinci minute, când a încercat... sincer, nu mă aşteptam ca Aurelio să fie atât de bun la un meci cu Celtic. Cred că şi el s-a autodepăşit"

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, miercuri, pe teren propriu, în compania echipei Celtic Glasgow, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Pentru CFR a marcat Rondon, în minutul 28, în timp ce pentru Celtic a înscris Forrest, în minutul 37.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare