Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, ferm în privinţa lui Culio: ”El e spiritul echipei”. Ce spune de penalty-ul ratat: ”Dacă îi luam mingea, nu ar fi fost fericit”

Dan Petrescu, ferm în privinţa lui Culio: ”El e spiritul echipei”. Ce spune de penalty-ul ratat: ”Dacă îi luam mingea, nu ar fi fost fericit”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a reuşit să o învină pe Sepsi, luni seara, scor 2-0. Culio a marcat unul dintre goluri, cu şansă, după ce Niczuly îi apărase iniţial lovitura de la 11 metri.

CFR Cluj a reuşit să câştige duelul cu Sepsi, din a 13-a rundă a Ligii 1. După înfrângerea cu Rapid din ultima etapă, ardelenii au reuşit să se impună împotriva formaţiei covăsnen, graţie reuşitelor lui Bouhenna şi Culio.

Argentinianul de 38 de ani cu care tot insistă Dan Petrescu a fost chiar cel ce a câştigat lovitura de la 11 metri din care a provenit al doilea dol. Culio a insistat să execute, Niczuly s-a opus, dar mijlocaşul central a reuşit să reia în poartă până la urmă.

Balonul mergea spre plasa lui Niczuly oricum, însă portarul lui Sepsi s-ar fi putut opune dacă n-ar fi urmărit mingea Culio. Petrescu a vorbit despre motivul pentru care insistă cu veteranul de la mijlocul terenului şi despre criticile primite de el şi de echipa sa în ultimele săptămâni.

Dan Petrescu, ferm în privinţa lui Culio

Am zis că ratează, că de obicei cine e faultat ratează şi dacă strigai să-i iei mingea, nu cred... lui Culio dacă îi iei mingea de la penalty, nu ar fi fost foarte fericit şi dacă nu urmărea mingea, scotea.... portarul lui Sepsi nu ştiu ce face, dar la penalty mereu le scoate pe toate, foarte bun, e foarte bun la penalty-uri.

E normal când pierdem, echipa să ne critice pe toţi. Ce să aşteptăm? După ce am jucat la Rapid, trebuia să ne ascundem cu toţii şi eu criticat, şi echipa, am tăcut din gură toţi că aşa era normal.

Şi au avut dreptate să ne critice şi Culio poate a fost criticat pe drept, când e de criticat, e de criticat, dar eu sper să joace cât mai bine. El e spiritul echipei, el va da tot timpul tot şi cred că mai poate”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr clujemmanuel culiodan petrescucfr sepsi 

viewscnt
Articole similare