Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, furios pe maniera de arbitraj a lui Marcel Bîrsan, din meciul cu Viitorul. "Unde e VAR-ul? Fără el nu avem nicio şansă"

Dan Petrescu, furios pe maniera de arbitraj a lui Marcel Bîrsan, din meciul cu Viitorul. "Unde e VAR-ul? Fără el nu avem nicio şansă"

Fotbal

Comentarii

Viitorul Constanţa şi CFR Cluj au remizat, duminică seară, scor 1-1, într-o partidă din etapa a 6-a a Ligii 1. Constănţenii au deschis scorul prin Luckassen (min. 7), însă ardelenii au egalat prin Ciprian Deac, din lovitură de la 11 metri (min. 54).

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, este extrem de supărat din cauza manierei de arbitraj. "Bursucul" a cerut lovitură de la 11 metri la o fază în care Bradley de Nooijer ar fi atins balonul cu mâna. Centralul Marcel Bîrsan a lăsat jocul să curgă, spre disperarea lui Dan Petrescu. Cu toate acestea, golul CFR-ului a fost marcat tot după o lovitură de la 11 metri, după o fază la care Rondon simulează contactul cu Virgil Ghiţă, şi îl păcăleşte pe Bîrsan.

"Tu ce zici? Părerea ta? Ce trebuia să fie azi? Ce Viitorul a ajuns la poarta? Am stat numai la ei în careu, am avut câteva penalty-uri. Nu sunt supărat pe el, sunt supărat că nu avem VAR. Arbitrul greşeşte în toate ţările! În Kazahstan şi în China e VAR în Liga a doua. Noi nu avem! Unde e VAR-ul? Ieri, la FCSB - Dinamo nu a avut arbitrul nicio vină. El a dat ce a văzut. Mă uit şi eu la meciuri în Anglia, Italia, Spania. Ce să le zic băieţilor? Avem zece galbene luate sau câte avem. Păi noi am fost duri azi? Imi felicit băieţii pentru atitudine, ne-a lipsit golul. Noi le vrem pe toate, ce să mai inventăm şi noi. Facem minuni, ce să mai zicem. Clubul e fericit, dar anul ăsta la cum a început Craiova va fi foarte greu să ţinem pasul. Mai ales în playoff. Fără VAR nu avem nicio şansă. Nu ştiu ce să zic de Latovlevici, rămâne de văzut dacă e al nostru sau nu. Când se va încheia perioada de transferuri o să vă zic ce am primit şi ce nu", a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei cu Viitorul Constanţa.

În clasament, după şase runde, CFR Cluj este pe locul 3, cu 12 puncte, în timp ce Viitorul Constanţa este pe locul 13, cu 6 puncte.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare