Experiențe împreună.
You are here:

Dan Petrescu, gata să plece de la CFR Cluj: ”Să facă ofertă şi vorbim” La ce echipă din Liga I poate să ajungă ”Bursucul”

Dan Petrescu, gata să plece de la CFR Cluj: ”Să facă ofertă şi vorbim” La ce echipă din Liga I poate să ajungă ”Bursucul”

CFR Cluj

Nici n-a venit bine că e gata de plecare! Dan Petrescu e foarte aproape de un nou titlu la CFR, dar ”Bursucul” vorbeşte din nou de plecarea din Gruia.

Dan Petrescu s-a bucurat de faptul că Gică Hagi l-ar vrea la Viitorul şi i-a transmis ”Regelui” să facă oferta.

A spus că mă vrea la Viitorul, dar că nu vin eu pe 5.000 de euro salariu?! Ok. Să facă oferta şi apoi vedem. Eu am venit din China, de la un salariu extraordinar, la bani mult mai puţini. Aşa că niciodată să nu spui niciodată.

Cum să nu pot să lucrez cu Hagi?! Am stat în acelaşi vestiar timp de 13 ani. Cum să nu lucrăm? Am avut rezultate excelente şi ar fi culmea să nu pot lucra cu Gheorghe Hagi. Normal că aş putea să lucrez”, a spus Dan Petrescu.

Gică Hagi este tot mai tentat să accepte o ofertă de la o echipă din străinătate şi îşi doreşte un antrenor bun la Viitorul. ”Regele” l-ar dori pe Dan Petrescu, o mână de fier, dar l-ar oferta, după cum a mai zis, şi pe Costel Gâlcă.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta