Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu i-a dezamăgit pe şefii lui CFR Cluj! Ce anunţ alarmant a făcut în cadrul ultimei intervenţii: "Abia atunci să ne mai aşteptăm"

Dan Petrescu i-a dezamăgit pe şefii lui CFR Cluj! Ce anunţ alarmant a făcut în cadrul ultimei intervenţii: "Abia atunci să ne mai aşteptăm"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, nu crede că vreo echipă din România va mai putea ajunge în grupele Champions League, fără investiţii masive. Tehnicianul i-a dat exemplu pe maghiarii de la Ferencvaros, care au reuşit o surpriză în preliminariile Ligii Campionilor.

Ferencvaros a eliminat-o pe Dinamo Zagreb (2-1), echipa care a trimis-o pe CFR Cluj în preliminariile Europa League, iar Dan Petrescu a găsit posibila explicaţie a performanţei maghiarilor. De asemenea, antrenorul lui CFR Cluj a mai vorbit şi despre momentul în care vom mai putea emite pretenţii de a ajunge cu o echipă în grupele Champions League:

„M-a surprins, dar în acelaşi timp Ferencvaros a eliminat-o pe Celtic, i-a bătut la ei acasă. Am înţeles că au primit 20 de milioane de euro de la stat, în Ungaria, echipele. Se vede. Când noi primim nimic, e greu să mai cerem. Când vom primi şi noi 20 de milioane de la buget sau de undeva, atunci trebuie să aşteptăm şi noi să ne calificăm în Champions League. Eu mi-aş dori foarte mult ca Ferencvaros să se califice. Dacă într-adevăr e ajutată cu bani”, a declarat Dan Petrescu. 

De asemenea, Dan Petrescu a vorbit şi despre cele 18 cazuri de COVID-19 de la FCSB şi a prefaţat partida cu Backa Topola, din turul secund preliminar Europa League: „Îmi pare rău pentru cei de la FCSB, pentru că şi noi am trecut prin această situaţie. Îmi dau seama că nu va fi uşor. Să ai jucătorii în spital, în loc să-i ai pe teren nu va fi uşor. Chiar dacă era tot lotul era un meci foarte greu, pentru că la noi în România există asta, meci uşor, meci greu. Unde să fie meci uşor în Serbia? De ce e meci uşor în Serbia?

Nu contează că e locul 4 în Serbia. E un meci foarte greu. Şi când nu ai anumiţi jucători, dacă se vor califica ar fi ceva unic, în opinia mea, să ai numai 14 jucători şi să câştigi un meci în deplasare, în Europa. Aţi văzut rezultatele şi în Champions League au câştigat toate care au jucat acasă. Deci există clar un avantaj când joci acasă”", a mai spus "Bursucul". 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujferencvaroschampions league 

viewscnt
Articole similare