Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu i-a întors gestul lui Gică Hagi?: ”Penibil! Ultima oară, când am bătut aici cu 3-0, nu am vorbit cu Gică”

Dan Petrescu i-a întors gestul lui Gică Hagi?: ”Penibil! Ultima oară, când am bătut aici cu 3-0, nu am vorbit cu Gică”

Fotbal

Comentarii

Gestul lui Dan Petrescu de la finalul meciului Farul - CFR Cluj, scor 1-0, de a pleca la vestiare după ultimul fluier fără a-şi saluta prietenul Gică Hagi, a născut multe polemici.

Mulţi microbişti nu au înţeles gestul ”Bursucului” şi l-au criticat dur pe tehnicianul clujenilor.

Dan Petrescu i-a plătit o ”poliţă” lui Gică Hagi

La flash-interviuri, Dan Petrescu a recunoscut că era foarte supărat, deoarece nu s-ar fi jucat fotbal în ultimele minute, iar centralul Sebastian Colţescu ar fi trebuit să mai acorde câteva minute de prelungire, la cele arătate iniţial.

Însă, la conferinţa de presă de după partidă, Dan Petrescu s-a arătat surprins de afirmaţia lui Gică Hagi, cum că l-ar fi căutat după meci să-l salute.

”Bursucul” a reamintit că la ultima victorie a sa la Ovidiu, scor 3-0, Gică Hagi a procedat la fel, iar cei doi nu şi-au vorbit câteva zile. Într-un final, s-au vorbit, dar nu faţă-n faţă, ci doar la telefon.

Nu cred că am fost de nerecunoscut. Clar că nu am făcut un joc foarte bun. Până la gol cred că a fost un joc echilibrat. Am avut noi primele ocazii, apoi a avut şi Farul.
Golul luat mi s-a  părut mult prea uşor. Să joci la ofsaid în minutul 55 mi s-a părut prea mult. A fost o greşeală la mai mulţi jucători, nu numai unu. Apoi, ne-a fost greu să revenim. Am avut ceva ocazii, putea să şi marcăm.

Toate deciziile VAR din play-off au fost împotriva. Astăzi nu ştiu dacă au fost corecte, că nu le-am văzut. Dar din ce am auzit, ar fi fost corecte: că a fost gol şi n-a fost penalty.
E prima înfrângere în play-off. A venit într-un moment în care nu trebuia, după 13 meciuri. A fost o săptămână foarte grea pentru mine, ca Deac care nu va mai juca deloc. Cu doi jucători au fost în Serbia, au venit cu două zile înainte de meci şi nu i-am putut antrena. Camora accidentat, Boateng venit după accidentare.

Nu am făcut decât două schimbări. Dacă caut, nu mai găsesc jucători de atac. Cred că Farul a meritat victoria. Singurul lucru pe care l-aş avea de reproşat arbitrului a fost că nu s-a jucat deloc în prelungiri. De fapt, nu s-a jucat deloc în ultimele 20 de minute. S-a stat mult pe jos. Şi-au văzut interesul, bravo lor, dar cred că arbitrul trebuia să mai lase vreo 5 minute în plus. Dacă marcam pe final, nu se supăra nimeni.

De pe bancă am văzut penalty, dar toată lumea mi-a zis că nu a fost. S-a auzit o bubuitură. Dacă arbitrul a decis aşa... Cu Sepsi am fost supărat, unde am avut trei penalty-uri clare.

Normal că suntem îngrijoraţi. Şi Craiova e în lupta pentru titlu. Depinde şi ce face şi FCSB cu Rapid. FCSB rămâne, în continuare, în luptă indiferent de rezultat. Mai sunt 15 puncte. Clar Farul este favorită, a condus tot campionatul, a pierdut cele mai puţine meciuri – cinci şi nu sunt acolo întâmplător.

Dan Petrescu, despre afirmaţia lui Gică Hagi: ”E penibil să spui aşa ceva”

(n.r. - despre faptul că Gică Hagi l-a aşteptat să-l salute după meci) Am auzit. Mi se pare penibil că a spus aşa ceva. Ultima oară când am câştigat aici, cu 3-0, nu m-am văzut cu Gică. Şi nici a doua zi, nici a treia zi. Dup-aia am vorbit.

Eu am plecat pentru că eram foarte supărat că nu s-a jucat fotbal în ultimele minute şi că s-a stat mai mult pe jos. Şi am plecat. Gică e prietenul meu pe viaţă, indiferent ce se întâmplă. Ne vedem. Dacă nu, mâine îl sun şi îl felicit”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă de după meci.

Afla mai multe despre: dan petrescugica hagifarul-cfr 

viewscnt
Articole similare