Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu i-a lăudat pe cei de la FCSB! ”Mi se pare că au avut un parcurs fantastic!”

Dan Petrescu i-a lăudat pe cei de la FCSB! ”Mi se pare că au avut un parcurs fantastic!”

FCSB

Comentarii

Liderul Ligii 1, debutează în 2022, contra FCSB-ului, duminică, pe 23 ianuarie, iar partida va putea fi urmărită în format video-text pe telekomsport.ro.

La conferinţa de presă premergătoare partidei, Dan Petrescu a avut doar cuvinte la adresa rivalilor din Liga 1. El a scos în evidenţă că un meci cu FCSB este greu, indiferent de circumstanţe. 

”Mi se pare că au avut un parcurs fantastic!”

”Nu cred în statistică, cred în ce va fi mâine. Indiferent ce ai făcut înainte, ca jucător şi antrenor, nu are nicio semnificaţie la meciul următor. Trebuie să fim conştienţi că un meci cu FCSB e foarte greu, indiferent de circumstanţe.

Sincer, campionatul pe care l-a făcut FCSB până acum, aceste 21 de etape, nu a fost catalogat de specialişti ca fiind un campionat bun. Mi se pare că FCSB, până în momentul ăsta, face un campionat fantastic. În ultimele 14 meciuri, are 12 victorii şi două egaluri. Dar din cauză că CFR Cluj a făcut un campionat incredibil, au fost băgaţi mai puţin în seamă şi mai puţin apreciaţi. În plus, acasă au jucat zece meciuri şi au câştigat nouă, plus un egal.

FCSB a făcut un campionat foarte bun, noi facem un campionat fantastic. Dar mai sunt 19 meciuri şi campionatul se va câştiga în ultimul sau în penultimul meci din play-off. Ştiu că toţi spun că suntem campioni. Că suntem favoriţi e corect, dar nu suntem campioni încă. În plus, programul lui CFR este de două ori mai greu faţă de cel al FCSB. După înjumătăţirea punctelor, nu cred că va fi doar o luptă în doi la campionat”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

După 21 de etape jucate, CFR este lider în Liga 1, cu un avans de 10 puncte în faţa FCSB-ului. 

Afla mai multe despre: fcsb-cfr-dan petrescu 

viewscnt
Articole similare