Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu i-a simţit lipsa lui Alibec la Kayserispor: "L-am antrenat doar un meci şi a dat două goluri! N-am observat nicio fiţă, nicio figură la el"

Dan Petrescu i-a simţit lipsa lui Alibec la Kayserispor: "L-am antrenat doar un meci şi a dat două goluri! N-am observat nicio fiţă, nicio figură la el"

Stranieri

Comentarii

Dan Petrescu s-a întors în România după ce s-a despărţit de Kayserispor şi, printre altele, a vorbit şi despre Denis Alibec (31 de ani), atacantul care a marcat două goluri în Kayserispor - Başakşehir 2-0, sub comanda "Bursucului", şi s-a accidentat grav. Petrescu a spus că n-a observat nicio fiţă la Alibec şi l-a lăudat spunând că e cel mai bun fotbalist de la Kayserispor în acest moment.

Alibec s-a accidentat în meciul în care Kayserispor a învins campioana en-titre din Turcia, Başakşehir, cu 2-0. Atunci, românul a marcat o dublă şi apoi a ieşit pe targă, accidentându-se fix după al doilea gol. Va indisponibil până aproape de finalul campionatului în Turcia şi Dan Petrescu a spus că speră ca acesta să revină şi să ajute echipa să se salveze pe ultima sută de metri.

"Alibec de 4 luni e accidentat, cel mai bun jucător, sigur. L-am antrenat doar un meci şi a dat două goluri. Vă daţi seama cât de bun e el, eu ştiam din România asta, că Alibec e cel mai bun jucător din România, cel mai bun atacant, şi nu m-am înşelat. L-am antrenat foarte puţin, o săptămână, a jucat un meci şi s-a rupt. Nu va reintra decât în mai, când mai sunt vreo 3-4 meciuri", a spus Dan Petrescu.

Petrescu a cântărit absenţa lui Densi Alibec din meciurile naţionalei României din preliminariile pentru Mondialul din 2022, din Qatar, şi a spus că atacantul e o pierdere uriaşă pentru Mirel Rădoi. În plus, cunoscut ca un antrenor exigent, "Bursucul" l-a lăudat pe Alibec şi a spus că n-a observat "nicio figură şi nicio fiţă" la fotbalistul cumpărat de Kayserispor de la Astra.



"Alibec are o vârstă, are un contract, eu îmi doresc din tot sufletul să joace măcar 3-4 meciuri pe final şi să îi salveze pe final. E o pierdere mare pentru preliminarii, sută la sută, e un jucător de valoare. Eu cât am fost acolo n-am observat nicio figură, nicio fiţă. Era puţin accidentat, s-a şi sacrificat şi cred că de-aia s-a rupt. A jucat meciul ăla accidentat împotriva campioanei şi şi-a dorit foarte mult să joace, să demonstreze”, a declarat Dan Petrescu la revenirea în România", a mai spus Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescudenis alibeckayserisporaccidentare 

viewscnt
Articole similare