Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu îi plânge de milă lui Mihai Teja, dar îi atrage atenţia unde a greşit: ”Restul e vrăjeală”

Dan Petrescu îi plânge de milă lui Mihai Teja, dar îi atrage atenţia unde a greşit: ”Restul e vrăjeală”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu spune că Mihai Teja nu merita să fie dat afară de la FCSB, dar subliniază o greşeală pe care a făcut-o antrenorul în vârstă de 40 de ani. Mihai Teja şi Dan Petrescu se vor întâlni în FCSB - CFR Cluj, în ultima etapă din play-off, meci transmis în direct de Telekom Sport, duminică, de la 20:30.

Ca să vezi Telekom Sport 1 şi 2, ia-ţi pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus

Dan Petrescu susţine că Gigi Becali a greşit atunci când a decis să-l schimbe pe Mihai Teja. Antrenorul campioanei susţine că Teja este un antrenor bun şi motivul pentru care nu a avut rezultate este că n-a avut suficient timp la dispoziţie. Dar spune că antrenorul FCSB-ului a greşit atunci când a promis posesie şi spectacol.

”Îmi pare rău pentru Teja, pentru că nu cred că a meritat să fie dat afară, din ce am înţeles, aşa se va întâmpla. Pentru că rezultatele lui în play-off au fost foarte bune şi nu a avut timp la dispoziţie. Cred că Mihai a greşit puţin când a venit şi a zis că vrea să joace fotbal de posesie şi 4-3-3 şi nu ştiu cum. El trebuia să zică că ”vin să câştig” şi atât. Dacă vii să zici că vrei posesie sau nu ştiu ce... Asta nu mai merge în ziua de azi... Posesia... Trebuie să câştigi! Restul e vrăjeală! Dacă câştigi, eşti bun, dacă nu câştigi... Dar eu zic că a făcut o treabă bună şi e un antrenor serios, care chiar îşi vede numai de fotbal. Nu l-am văzut să facă declaraţii greşite şi eu îl apreciez foarte mult. Nu cred că ar fi meritat să fie dat afară”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescumihai teja 

viewscnt
Articole similare