Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu îl aşteaptă pe Denis Alibec la CFR Cluj: "Aş fi cel mai fericit antrenor şi el cel mai fericit jucător"

Dan Petrescu îl aşteaptă pe Denis Alibec la CFR Cluj: "Aş fi cel mai fericit antrenor şi el cel mai fericit jucător"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a declarat un fan al lui Denis Alibec, atacant care e aproape de plecarea de la Astra. Destinaţia fotbalistului pare a fi, însă, Turcia.

Dan Petrescu îl vrea pe Denis Alibec

Atacantul Astrei a redevenit un fotbalist căutat, după sezonul bun în care a marcat 14 goluri în 26 de meciuri. Dan Petrescu s-a declarat un mare fan al lui Denis Alibec, dar a recunoscut că CFR Cluj nu-şi permite transferul:

”Am înţeles că Alibec va merge în Turcia. Dacă ar veni la CFR Cluj, cel mai fericit antrenor ar fi Dan Petrescu, iar cel mai fericit jucător ar fi Denis Alibec. Sunt convins că ar ajunge departe cu mine. Dar nu cred că avem banii necesari să-l luăm. Nu avem putere”, a declarat Dan Petrescu, înainte de plecarea în Malta pentru meciul din primul tur preliminar Champions League cu Floriana FC. 

Gaziantep a făcut o ofertă pentru Denis Alibec

Marius Şumudică, antrenorul sub comanda căruia Denis Alibec a avut cele mai bune prestaţii din carieră, a recunoscut că Gaziantep a făcut o ofertă de 800.000 de euro pentru atacantul Astrei: 

”Nu sunt eu în măsură să-i fac preţul domnului Niculae, dar în general îmi place să-i ajut pe jucători. Suma pe care clubul nostru vrea s-o plătească pentru Alibec este de 800 de mii de euro şi 30% dintr-un viitor transfer, având în vedere că mai are un an de contract. Au încredere în mine şi mi-au dat mână liberă, de aceea am avansat această discuţie pentru Alibec” a susţinut Şumudică. 

 

Afla mai multe despre: denis alibecdan petrescucfr clujmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare