Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu îl critică dur pe Gigi Becali: "A fost o declaraţie deplasată. Ar trebui să se gândească la asta"

Dan Petrescu îl critică dur pe Gigi Becali: "A fost o declaraţie deplasată. Ar trebui să se gândească la asta"

Fotbal intern

Comentarii

Dan Petrescu nu îi rămâne dator lui Gigi Becali, care a recunoscut că l-a dorit la FCSB, înainte de numirea lui Mihai Teja, dar a pus atunci o condiţie esenţială. Patronul vicecampioanei se temea că experimentatul antrenor îi va jigni pe jucători şi voia să îi pună o clauză în acest sens.

Înainte de a discuta cu Dan Alexa şi cu Mihai Teja, Becali l-a vrut pe Dan Petrescu, care în prezent este la Guizhou Zhicheng, în liga secundă din China, dar nu s-a concretizat nimic. Un milion de euro îi cerea Becali lui Dan Petrescu, în cazul în care "Bursucul" i-ar fi jignit pe jucătorii vicecampioanei.

"O să vorbesc cu Dan Petrescu, dar îi spun «Băi, Dane, nu ai voie să înjuri jucătorii. Punem clauză în contract. Dacă înjuri jucătorii, plăteşti. Înjuri jucătorii, plăteşti clauză un milion de euro». Mi-ar plăcea să-l aduc. E cel mai bun dintre toţi. A demonstrat-o. Dar oricât de bun ar fi un antrenor, dacă nu permit să înjure jucătorii. Dacă spui o înjurătură, îţi spun «Băi, ai grijă. A doua oară te dau afară. Poţi să fi tu şi împăratul, te dau afară imediat. Nu mai stai la mine în casă» Dacă înjuri şi drăcui, la mine nu stai", a declarat Gigi Becali la Telekom Sport.

Dan Petrescu i-a dat, sâmbătă, replica patronului de la FCSB. "A fost o declaraţie deplasată a domnului Becali. El trebuie să se gândească că relaţia mea cu jucătorii a fost tot timpul excelentă, oriunde am antrenat", a spus Dan Petrescu la Pro X.

Afla mai multe despre: petrescubecalitelekom 

viewscnt
Articole similare