Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu îl împinge să plece de la CFR Cluj, Billel Omrani are ofertă! E aşteptat să semneze contractul cu noua echipă

Dan Petrescu îl împinge să plece de la CFR Cluj, Billel Omrani are ofertă! E aşteptat să semneze contractul cu noua echipă

CFR Cluj

Comentarii

Billel Omrani (27 de ani) trebuie să plece de la CFR Cluj, aşa cum a insistat şi Dan Petrescu (52 de ani) după meciul contra Chindiei Târgovişte, iar acesta are ofertă să o părăsească pe campioana României. Billel Omrani are ofertă să plece de la CFR Cluj, fiind dorit în Turcia, de Erzurumspor, care i-a pus pe masă un contract de trei ani. Atacantul nu mai dă acelaşi randament ca în sezonul trecut, iar Dan Petrescu a cerut ca acesta să fie lăsat să plece.

Dan Petrescu îl împinge să plece de la CFR Cluj, Billel Omrani are ofertă! E aşteptat să semneze contractul cu noua echipă

CFR Cluj nu a reuşit să câştige contra Chindiei Târgovişte, în Gruia, iar Dan Petrescu n-a fost mulţumit de faptul că jucătorii pe care i-a băgat în teren nu au adus plusul pe care îl căuta şi partida s-a terminat 0-0. După partidă, Dan Petrescu a insistat ca Billel Omrani să fie să lăsat să plece, să i se găsească o echipă, nemulţumit fiind de faptul că acesta nu mai dă randamentul pe care îl dădea sezonul trecut din cauză că nu a fost lăsat să plece la timp. "Cred că a venit timpul ca Omrani să îşi găsească altceva, pentru că aici nu îşi mai găseşte ritmul", a spus Petrescu, după meci.

"Semnalul" dat de Dan Petrescu i-ar putea face pe şefii de la CFR Cluj să accepte o ofertă pe care Erzurumspor e gata să o facă pentru Billel Omrani. Turcii sunt interesaţi demult de transferul atacantului, după cum s-a mai scris în trecut, dar acum conducătorii pot fi forţaţi să spună "da". Erzurumspor îl vrea pe Billel Omrani, conform presei din Turcia, iar vârful de atac e aştepta să semneze pe trei ani.

"Büyüksehir Belediye Erzerumspor, una dintre echipele din Turcia, a făcut o ofertă pentru a-şi asigura serviciile lui Omrani. I s-au oferit trei ani de contract. Cele două cluburi au început discuţiile pentru posibila venire a atacantului în Turcia", nota sursa citată în urmă cu o lună.

Dan Petrescu îl împinge să plece de la CFR Cluj, Billel Omrani are ofertă! Atacantul a avut mai multe oferte

Transferat de CFR Cluj în 2016, Billel Omrani a fost unul dintre cei mai buni atacaţi ai echipei din Gruia în ultimii ani şi a avut mai multe oferte să plece. Omrani a luat ochii echipelor din străinătate după ce sezonul trecut a jucat excelent şi a marcat multe goluri, în campionat, preliminariile cupelor europene şi în grupele Europa League. Billel Omrani a fost dorit de o echipă din Anglia, de Celtic şi, mai nou, de Erzurumspor.

Billel Omrani a intrat în ultimul an de contract cu CFR Cluj şi, dacă nu-şi va găsi un alt angajament, va putea pleca liber din Gruia în vara viitoare.

  • 2,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Billel Omrani în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 4 - patru trofee a câştigat Omrani cu CFR, titlul de trei ori şi o Supercupă a României
  • 2021 este anul în care expiră contractul dintre CFR Cluj şi atacantul algerian

Afla mai multe despre: billel omrani transferbillel omrani contractbillel omrani erzurumsporbillel omrani dan petrescu 

viewscnt
Articole similare