Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu îl vede pe Ianis Hagi cel mai în măsură să poarte numărul 10 la naţională. "Mi se pare logic. Contra a decis foarte bine"

Dan Petrescu îl vede pe Ianis Hagi cel mai în măsură să poarte numărul 10 la naţională. "Mi se pare logic. Contra a decis foarte bine"

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a câştigat, duminică, partida amicală disputată împotriva celor de la Sănătatea Cluj, scor 5-0, iar antrenorul campioanei României a oferit jurnaliştilor o serie de păreri legate de cele mai arzătoare subiecte ale fotbalului românesc.

Primul şi cel mai important a fost numărul 10 şi titularizarea lui Ianis Hagi. "Bursucul" s-a întors în România în vara anului 2018, iar de atunci acesta face lobby, indirect, ca Ianis Hagi să primească mai multe şanse în tricoul primei reprezentative. Şi nu pentru că ar fi prieten cu tatăl lui Ianis, Gică Hagi, ci pentru că are calităţile care definesc un număr 10 veritabil.
 
"Mi se pare logic. Eu de când era în România am spus că cel mai bun jucător din campionat era Ianis Hagi. Tot timpul am spus, nu că sunt prieten cu Hagi. Contra a decis foarte bine să îi dea numărul 10 şi să îl bage titular, pentru că Ianis Hagi trebuie să joace mereu titular. Nu poţi să spui că a fost un scor mincinos, pentru că echipa mai bună, care a dominat tot meciul, a fost România. Nu contează când dai goluri, important e că le-am dat, că am câştigat şi că nu am primit gol iar", a declarat Dan Petrescu, după meciul cu Sănătatea Cluj.

Ianis Hagi a postat pe Facebook. "O mândrie uriaşă"

Duminică, mijlocaşul celor de la Genk, Ianis Hagi (20 de ani) a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care-şi exprimă sentimentele ce l-au încercat după primul meci în tricoul echipei naţionale, cu numărul 10 pe spate.

"Numarul 10 si tricoul nationalei. O mandrie uriasa care ma obliga sa dau totul pe teren pentru Romania. Lupta pentru calificare continua si acum gandul si energia noastra este indreptata spre meciul cu Norvegia. Hai, Romania!",  a scris Ianis.

 
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare