Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu impresionat de doi jucători de la tineret: ”Dacă erau la noi, jucau 100% titulari!”

Dan Petrescu impresionat de doi jucători de la tineret: ”Dacă erau la noi, jucau 100% titulari!”

CFR Cluj

Comentarii

În cadrul emisiunii Sport Report, Dan Petrescu, invitatul special al lui Silviu Tudor Samuilă a comentat şi regula jucătorilor Under 21 din România.

Dan Petrescu, omul care a făcut-o pe CFR Cluj, campioana României, a vorbit despre cum a confecţionat lotul ardelenilor: ”Nu aveam bani să cheltuim, ne-am orientat spre jucători mai liberi şi mai ieftini. Am făcut o pregătire de vară grea, cu meciuri intense şi adversari buni. Au fost rezultate bune în amicale, dar când au venit oficialele ...sincer nu am crezut că va fi aşa greu. Eu trăiesc meciurile la intensitate maximă şi m-am consumat foarte mult. Eu nu am jucători de echipa a doua şi jucători de echipa întâi” a mărturisit Petrescu.

Tehnicianul CFR-ului a vorbit şi despre regula care impune doi jucători sub 21 de ani echipelor din Liga 1. Petrescu este de părere că nimeni nu poate impune unei echipe să folosească doi jucători sub 21 de ani, dacă aceştia nu au valoare. Antrenorul clujenilor a dat şi două exemple de fotbalişti tineri care ar juca oricând la echipa sa şi cu care ar putea respecta astfel regula: ”Regula U21? Nu cred că dacă a venit Piţurcă se va schimba ceva. El şi-a spus părerea şi sincer, nu mi se pare normal să joci cu 2 jucători U21 dacă nu sunt buni. Dacă îi aveam pe Coman şi pe Hagi jucau 100% la noi. Dar nu-i avem... ” a spus Petrescu, în exclusivitate la Telekom Sport.

Unul dintre tinerii jucători pe care i-a folosit Petrescu la CFR a fost şi el în centrul atenţiei în cadrul Sport Report: ”Itu? El e foarte fericit că n-a jucat fotbal la niciun nivel până să vină la CFR. El a jucat foarte mult, datorită lui în primul rând pentru că nu a fost penibil. Nu cred că are vreo pretenţie în Cupele Europene. Dacă era crescut ce club, putea să fie pe lista B pentru Europa” a declarat Dan Petrescu la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report cu Silviu Tudor Samuilă.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare