Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, în faţa unei decizii importante. Fotbalistul naţionalei U21 anunţă că e dispus să aleagă o altă echipă: "Mi-ar plăcea să mai stau un an"

Dan Petrescu, în faţa unei decizii importante. Fotbalistul naţionalei U21 anunţă că e dispus să aleagă o altă echipă: "Mi-ar plăcea să mai stau un an"

CFR Cluj

Comentarii

Fundaşul împrumutat de CFR Cluj la FC Voluntari, Alex Paşcanu, a vorbit la finalul partidei cu Viitorul, scor 0-0, şi despre soarta sa din următorul sezon. Internaţionalul U21 a recunoscut că aşteaptă un semn din partea campioanei României, dar că e dispus să rămână şi la echipa din Ilfov.

Alex Paşcanu, dispus să rămână la FC Voluntari

"Un meci foarte greu (n.r. - FC Voluntari - Viitorul 0-0), contra unei echipe bune. Ştiam că o să ne aştepte un meci foarte greu. Cred că e bine că am scos până la urmă un egal. Ne-ar mai trebui două victorii ca să fim siguri, aşa ne-a spus şi mister şi o să încercăm la următorul meci să mergem la victorie şi să luăm cele trei puncte.

Mă simt bine aici, depinde şi ce vor să facă cei de la Cluj, dacă mă mai vor acolo sau vor să mă lase împrumut. Mi-ar plăcea să mai stau un an, dacă ar reuşi să păstreze această echipă. Cred că am avea şanse mari sezonul viitor să ne batem la play-off", a declarat fundaşul central la finalul partidei cu Viitorul.  

Alex Paşcanu a părăsit Anglia, în 2019, acolo unde a ajuns la şapte ani şi unde a fost legitimat la Leicester, cu destinaţia România. Fundaşul naţionalei U21 a României a jucat pentru echipele Under ale "vulpilor" şi a impresionat, fiind ales jucătorul anului în academie, în 2017. Întrucât competiţia pentru un loc în Premier League a fost acerbă, Alex Paşcanu a ales să se transfere la CFR Cluj, dar aventura sa în Gruia nu a durat mult. 

  • 5 meciuri a jucat Alex Paşcanu la CFR Cluj. 

Andrei Burcă, Kevin Boli, Mike Cestor, Denis Ciobotariu şi Paulo Vinicius sunt fundaşii pe care se bazează Dan Petrescu la CFR Cluj, în acest moment. 

CFR Cluj negociază cu atacantul naţionalei României! Lovitură de proporţii pentru Champions League

 

Afla mai multe despre: alex pascanufcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare