Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, în linie dreaptă spre noua echipă! "Bursucul" semnează în sfârşit după plecarea de la CFR Cluj. Când va fi făcut anunţul oficial

Dan Petrescu, în linie dreaptă spre noua echipă! "Bursucul" semnează în sfârşit după plecarea de la CFR Cluj. Când va fi făcut anunţul oficial

Campionate

Comentarii

Presa din Arabia Saudită anunţ că Dan Petrescu (52 de ani) va fi noul antrenor de la Al Nassr. "Bursucul" a bătut palma cu formaţia din Golf.

După multe speculaţii, se pare că Petrescu a ajuns în sfârşit la o înţelegere cu Al Nassr. "Super Dan" îl va înlocui pe Rui Vitoria pe banca tehnică a formaţiei saudite.

La Al Nassr, Dan Petrescu ar urma să încaseze un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon.

"S-a terminat! Al-Nassr e aproape să numească succesorul lui Rui Vitoria. Portughezul a preluat clubul Al-Nassr în februarie 2019 şi a condus echipa spre două trofee, dar rezultatele din ultimele luni au dus la o criză importantă. Consiliul de Administraţie al clubului Al-Nassr, condus de Safwan Al-Swaiket, este aproape de a angaja un nou antrenor pentru a-l succeda pe Rui Vitoria, după ce acesta a transmis că e gata să renunţe la post", scrie site-ul so3ody.com.



Jurnaliştii din Golf spun că anunţul oficial urmează să fie făcut în curând: "Al Nasr a ajuns la un acord preliminar cu Petrescu pentru a prelua echipa, iar acordul va fi anunţat oficial în curând", se mai arătă pe site-ul so3ody.com.

Afla mai multe despre: dan petrescual nassr 

viewscnt
Articole similare