Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj - Randers: ”Ne aşteptăm la un meci foarte greu, noi nu suntem într-o formă foarte bună”

Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj - Randers: ”Ne aşteptăm la un meci foarte greu, noi nu suntem într-o formă foarte bună”

CFR Cluj

Comentarii

Campioana României, CFR Cluj, va întâlni joi, de la ora 19.45, echipa daneză Randers FC, în etapa a doua din Grupa D a UEFA Confereance League, partida urmând să se dispute pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a prefaţat duelul cu Randers. 

”Nu am reuşit să vâd atâtea meciuri câte aş fi dorit ale adversarului , tot timpul mi-aş dori să am mai mult timp să studiez, e greu să zic ca îi cunosc foarte bine.

 Un adversar care dacă termină în primele 3-4 într-un campionat ca Danemarca nu are cum să fie decât unul bun, organizat, disciplinat. Au jucători cu talie dar nu se bazează doar pe faze fixe, ar fi o greşeala să credem că dacă au jucători înalţi se vor baza doar pe faze fixe.

”Ne aşteptăm la un meci foarte greu, noi nu suntem într-o formă foarte bună”

Au jucători de viteză, au patru jucători din Nigeria în atac, deci au soluţii mereu, au si jucători din Germania şi Suedia mai puternici per total au o echipă cu de toate şi antrenorul lor care e de 3 ani la echipă este cel mai dorit antrenor din Danemarca, e cel mai valoros.  

 Ne aşteptăm la un meci foarte greu, noi nu suntem într-o forma foarte bună, s-a văzut sunt probleme dar cu ajutorul publicului cu spiritului toţi jucătorii să se autodepăşească, la fel eu să-i motivez la maxim că altceva nu pot face şi să scoatem un rezultat pozitiv că avem mare nevoie să scoatem ceva la meciurile din Europa”, a declarat Petrescu la conferinţa de presă.

De când am venit pe Alibec l-am antrenat trei zile, pe Omrani două şi pe Debeljuh două”

Întrebat despre Billel Omrani şi Denis Alibec, tehnicianul a mărturisit: ”De când am venit pe Alibec l-am antrenat trei zile, pe Omrani două şi pe Debeljuh două. 

 Acum au revenit toţi trei la antrenamente şi nu ştiu cum să fac să scot maxim din ei la meci, am nevoie de ei ca de aer, fără atacanţi nu ai cum să joci fotbal.

Voi decide după antrenamentul de mâine dimineaţă cine va începe, cine va fi pe bancă.. să văd dacă trec cu brio şi antrenamentul de azi. E îmbucurător faptul că toţi 3 s-au intors pe teren. V-am zis eu nu i-am văzut de când am venit şi nu ai cum fără atacanţi.
 
D-aia am şi avut probleme în ultimele meciuri pe faza de atac, ca în apărare cât de cât ne-am descurcat, dar pe atac am avut probleme”, a răspuns Dan Petrescu.

Marius Şumudică dă lovitura carierei. Antrenorul semnează cu un club uriaş şi face un transfer istoric din Liga I. Îl ia pe "favoritul" lui Becali

Afla mai multe despre: cfr clujrandersconference league 

viewscnt
Articole similare