Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, înainte de Jablonec - CFR Cluj: "Dacă ar fi un egal, nu ne-am supăra!"

Dan Petrescu, înainte de Jablonec - CFR Cluj: "Dacă ar fi un egal, nu ne-am supăra!"

Superliga

Comentarii

CFR Cluj va disputa joi, partida cu Jablonec, prima din grupa D a UEFA Conference League, de la ora 22:00.

Dan Petrescu, antrenorul clujenilor, a vorbit despre duelul cu Jablonec. 

"Am văzut aproape toate meciurile din acest sezon ale celor de la Jablonec. N-am avut timp să le văd chiar pe toate, au fost foarte puţine zile. Ştiu că au o echipă foarte bine organizată, un antrenor cu experienţă, din 2018 la echipă. Mai rar găseşti acum în fotbal să ai un antrenor 3 ani jumate.

Au jucători de echipă naţională a Cehiei, sunt cinci jucători care au evoluat. Au un jucător în naţionala Slovaciei, au jucători buni pe toate posturile. N-am descoperit prea multe puncte slabe. Locul 3 în Cehia e un rezultat mare, cred că campionatul Cehiei e mult peste cel din România. Şi echipa naţională a Cehiei e mult peste naţionala României. Chiar dacă joacă campioana României cu locul 3 din Cehia, cred că avantajul e mai mult la ei. La ultimul meci, ei au câştigat, sunt cu moralul bun, iar noi am pierdut şi sunt multe probleme de lot.

Jucăm în deplasare şi important e să scoatem un rezultat pozitiv. E clar că ne dorim să câştigăm, dar dacă ar fi un egal nu ne-am supăra. Nu vom intra pe teren să ne gândim la egal. Eu sunt convins 100% că jucătorii vor da totul. Asta nu e tot timpul de ajuns.

Depinde în ce fel se simt ei fizic, iar la problemele care au fost la echipă şi sunt în continuare, nu ştiu cine va rezista 90 de minute la intensitatea pe care o au cei de la Jablonec. Au fost multe meciuri până acum pentru echipă şi se simte acest lucru. D-aia şi lotul mereu suferă accidentări. Din punctul acesta de vedere, Jablonec n-are nicio problemă, niciun accidentat. E clar, avantajul e la ei", a spus Dan Petrescu.

Programul lui CFR Cluj în Grupa D din Conference League:

Etapa 1, 16 septembrie: Jablonec – CFR Cluj

Etapa 2, 30 septembrie: CFR Cluj – Randers

Etapa 3, 21 octombrie: CFR Cluj – AZ Alkmaar

Etapa 4, 4 noiembrie: AZ Alkmaar – CFR Cluj

Etapa 5, 25 noiembrie: Randers – CFR Cluj

Etapa 6, 9 decembrie: CFR Cluj – Jablonec

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescujablonecconference league 

viewscnt
Articole similare