Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu înainte de meciul cu ŢSKA: "Ăsta e marele minus al CFR-ului!" S-a plâns de prezenţa fanilor în tribune, la Sofia

Dan Petrescu înainte de meciul cu ŢSKA: "Ăsta e marele minus al CFR-ului!" S-a plâns de prezenţa fanilor în tribune, la Sofia

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit la conferinţa de presă dinaintea meciului ŢSKA Sofia - CFR Cluj. Partida se vede joi, în direct, de la 19:55, la Telekom Sport 1.

Tehnicianul campioanei României a lăudat campania de achiziţii a celor de la ŢSKA Sofia şi a pus-o în balanţă cu cea a CFR-ului, care i s-a părut mai slabă. Totodată, Petrescu a criticat prezenţa fanilor în tribune la meciul din Bulgaria.

„Nu avem nicio problemă de lot, toţi sunt valizi. Sunt doar doi jucători incerţi, vom vedea. Nu are rost să spun cine sunt.

În mare, echipa o ştiu, dar trebuie să treacă ultimul antrenament şi o să mă decid. Nu pot să comentez ce a zis antrenorul lui ŢSKA, el poate să declare ce vrea.

Sezonul trecut e sezonul trecut. Între timp, am pierdut ceva jucători, jucători importanţi. Ăsta e marele minus al lui CFR în momentul de faţă. Din păcate, campania noastră de achiziţii nu a fost aşa de bună ca a celor de la ŢSKA, care au luat nouă jucători. Lotul nostru e foarte subţire acum.

Noi am avut obiectiv să ne calificăm în grupele Europa League, dar acum să vedem, va fi greu în condiţiile actuale. Mi-a plăcut ce am văzut la ŢSKA, cred că au şanse foarte bune să se califice mai departe.

Ei au jucători de la Watford, de la Nancy… noi am luat de la…

Pe Roma îi ştiu foarte bine, dar nu îi cunosc deloc pe cei de la Young Boys. Dacă ŢSKA a bătut pe Basel aşa uşor, mă gândesc că poate să îi bată şi pe Young Boys.

Cum a zis şi Alex Chipciu, Bulgaria ne-a luat-o înainte. Au două echipe în Europa League, nu ştiu când noi vom avea iar două echipe în Europa. În aceste meciuri, nu cred că jucătorii au nevoie de prea multă motivaţie, cum au nevoie în campionat.

Mi-aş fi dorit să avem şi noi la retur fanii în tribune. Nu mi se pare corect asta, ei să aibă şi noi nu”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare