Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, înainte de meciul decisiv cu Celtic: "Va trebui să avem noroc". Marele absent al CFR-ului în Scoţia

Dan Petrescu, înainte de meciul decisiv cu Celtic: "Va trebui să avem noroc". Marele absent al CFR-ului în Scoţia

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a recunoscut, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Celtic Glasgow, că scoţienii pornesc cu prima şansă, dar printr-un cumul de acţiuni, CFR Cluj poate obţine calificarea în play-off-ul UEFA Champions League.

"În primul rând trebuie să intrăm încrezători, să nu ne speriem de public, din contră, să ne dea un entuziasm în plus, să facem meciul vieţii, şi eu, dar mai ales jucătorii, pentru că eu nu pot intra în teren. Va trebui să avem puţin noroc în momentele cheie. Ar fi ceva extraordinar să ne calificăm, ceva fantastic! Sincer, prima sanşă o au cei de la Celtic, dar avem şi noi şansa noastră, trebuie să o jucăm, iar apoi vedem în ce play-off mergem. Sper să fie cel de Champions League, nu de Europa League!", a declarat tehnicianul campioanei. 

Petrescu a dezvăluit că echipa sa nu se va putea baza pe un jucător important la meciul retur: "Din păcate lipsa lui Culio pe mine mă doare puţin. Într-un meci ca acesta l-aş fi folosit, era un meci perfect pentru Culio, dar sper să nu-i simţim lipsa".

Celtic - CFR Cluj este LIVE TEXT pe telekomsport.ro, marţi, de la 21:45.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare