Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu intră în stand-by. Antrenorul lui CFR Cluj a făcut anunţul mult aşteptat: „Chiar am nevoie de o pauză şi o să o iau după meciul cu FC Argeş” | VIDEO

Dan Petrescu intră în stand-by. Antrenorul lui CFR Cluj a făcut anunţul mult aşteptat: „Chiar am nevoie de o pauză şi o să o iau după meciul cu FC Argeş” | VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu pregăteşte temeinic meciul cu AS Roma din Europa League, dar abia aşteaptă pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale. Antrenorul campioanei României e hotărât să îşi ia câteva momente de respiro.

Petrescu intră în stand-by. Antrenorul lui CFR Cluj a făcut anunţul: „Chiar am nevoie de o pauză şi o să o iau după meciul cu FC Argeş”

Până la meciul cu AS Roma, Dan Petrescu a negat orice posibil conflict între el şi patronul Nelu Varga: Am văzut şi eu. Am citit şi d-aia am vrut să fac această remarcă, pentru că eu de obicei nu dau interviuri înainte de meci. Dar am vrut să intervin şi să spun că eu şi patronul nu ne-am certat niciodată pentru că nu am avut de ce. El e patron, eu sunt antrenor, fiecare cu treaba lui. Patronul a venit în Dubai după mine să mă ia înapoi la CFR. Dar dacă sunt divergenţe sunt între mine şi toţi de la club, că aşa e normal, aşa este într-o familie.

Dar eu cu patronul nu m-am certat deloc. După meciul cu Mediaş am fost foarte nervos la ce am văzut pe teren. În primul rând, nu era echipa care trebuia să fie pe teren, nu am avut jucătorii pe care îi voiam. În al doilea rând, felul cum am fost arbitraţi. Asta se întâmplă de foarte mult timp şi eu am tras mereu un semnal de alarmă. Şi pe fondul nervilor am zis că am nevoie de o pauză. Şi asta este realitatea, am nevoie de o pauză”, a declarat Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

La finalul meciului pierdut cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-2, conducătorii ardeleni anunţau că nu se vor prezenta la meciul cu FC Argeş în semn de protest la adresa arbitrilor: „E prima oară când zic de când sunt în fotbal acest lucru pentru că s-au adunat prea multe şi sunt convins că e clar că CFR, luând trei campionate la rând, toată lumea îşi doreşte să nu mai luăm noi.

E clar că aici vorbesc de toată lumea mai puţin de fanii lui CFR. Cred că toată lumea şi-ar dori ca altcineva să mai câştige campionatul. Această presiune care există pe noi, pe ambele fronturi, m-a făcut să declar ce am declarat şi nu regret ce am declarat pentru că asta e realitatea. Chiar am nevoie de o pauză şi m-am gândit după meciul cu FC Argeş să îmi iau o pauză de 5-6 zile şi să mă gândesc ce este mai bine pentru mine şi pentru clubul meu.

Eu mai am contract încă un an jumate, dar sper să îl duc până la capăt. Dar pauza va fi doar după meciul cu Argeş pentru că în momentul de faţă sunt aşa de multe probleme la echipă, încât nu ar fi corect să îmi iau pauză înainte, a adăugat antrenorul campioanei României.

 

  • AS Roma - CFR Cluj se joacă în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, joi, 5 noiembrie, de la ora 19:55

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare