Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu l-a convins să vină la CFR Cluj. "Am venit la cel mai important club din România!”

Dan Petrescu l-a convins să vină la CFR Cluj. "Am venit la cel mai important club din România!”

CFR Cluj

Comentarii

Mike Cestor a fost prezentat oficial de campioana României, CFR Cluj. El a fost deja înscris şi pe lista UEFA.

Liber de contract după ce s-a despărţit de Astra Giurgiu, Mike Cestor a semnat cu CFR Cluj, deşi era dorit atât de FCSB cât şi de U Craiova. Dan Petrescu este omul care l-a convins pe Cestor de utilitatea transferului la gruparea campioană: ”CFR e cel mai important club din România. Am avut o discuţie foarte clară cu şefii clubului, antrenorul este foarte experimentat şi voi avea multe de învăţat de la el. Am vorbit o singură dată cu Dan Petrescu, apoi am vorbit cu preşedintele clubului şi cu directorul sportiv. Au fost discuţii constructive şi de aceea sunt aici” a declarat Mike Cestor.

Fundaşul în vârstă de 27 de ani visează să câştige trofee alături de noua sa echipă: ”Ştiu că toată lumea îşi doreşte să joace în Liga Campionilor, dar pentru mine cel mai important lucru este să câştig trofee în România”

CFR Cluj joacă în preliminariile UEFA Champions League (turul 2) în dublă manşă pe Maccabi Tel Aviv. Partida tur se joacă miercurea viitoare în Gruia.  ”Dacă s-au uitat la meciul cu Astana, jucătorii de la Maccabi îşi dau seama cât de încrezători suntem în forţa noastră. Dacă trecem şi de ei, putem ajunge departe, lucrurile vor fi echilibrate. Dacă mergem în Liga Europa, putem avea un parcurs şi mai lung” a mai spus Cestor conform unui comunicat oficial dat de clubul din Gruia.

Francezul de origine congoleză a ajuns în România de la Epinal. A mai jucat în cariera sa în Italia (la Pisa, ca junior) şi Anglia, la formaţii ca Leyton Orient, Boreham Wood sau Woking.  La Astra, Mike Cestor a bifat 31 de meciuri şi a marcat o singură dată. 

Afla mai multe despre: mike cestorcfr cluj 

viewscnt
Articole similare