Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu l-a făcut praf pe Haţegan, după egalul de la Iaşi: ”A fost viciere de rezultat! Să arbitreze de acum încolo cineva de la Steaua”

Dan Petrescu l-a făcut praf pe Haţegan, după egalul de la Iaşi: ”A fost viciere de rezultat! Să arbitreze de acum încolo cineva de la Steaua”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj n-a putut să profite de pasul greşit făcut de FCSB, dar ardelenii arată cu degetul înspre Haţegan după remiza de la Iaşi.

Dan Petrescu contestă penalty-ul acordat de Haţegan la căderea lui Sin şi aruncă din nou săgeţi către rivalii de la FCSB.

Nu prea am jucat bine în prima repriză. Am avut 1-0 cu noroc, ei au avut ocazii mai clare. Apoi n-am făcut 2-0 şi pe urmă a intrat arbitrul în scenă. N-a fost penalty acolo. Pe final nu am fost inspiraţi. Nu este numai vina arbitrului că n-am câştigat, dar a contat decizia.

Cred că Steaua şi dacă face egal cu noi va fi fericită. În playoff a fost un măcel asupra lui CFR Cluj. Steaua are cel mai bun lot, dar vrem să câştige pe teren. Dar, repet, azi a fost viciere de rezultat. Sunt curios dacă Iaşiul va juca la fel şi cu Steaua.

Să arbitreze cineva de la Steaua, din conducerea clubului. Nu dau nume, dar să arbitreze cineva de la Steaua meciul direct cu noi. Acum suntem frustraţi, supăraţi. Nu i-am văzut niciodată pe băieţi aşa după un meci”, a spus Dan Petrescu, la Telekom Sport, imediat după meciul cu Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: dan petrescucfriasihateganfcsb 

viewscnt
Articole similare