Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu l-a 'resuscitat' pe Denis Alibec. Atacantul român a marcat ambele goluri în victoria cu Istanbul BB şi a avut cea mai mare notă

Dan Petrescu l-a 'resuscitat' pe Denis Alibec. Atacantul român a marcat ambele goluri în victoria cu Istanbul BB şi a avut cea mai mare notă

Fotbal

Comentarii

Denis Alibec a reuşit să marcheze ambele goluri ale victoriei dintre Kayserispor şi Istanbul BB. Atacantul român a avut cea mai mare notă de pe teren la finalul partidei, iar turcii au avut doar cuvinte de laudă.

Dan Petrescu l-a 'resuscitat' pe Denis Alibec

Echipa condusă de Dan Petrescu a câştigat partida împotriva celor de la Istanbul BB, victoria fiind realizată prin golurile lui Alibec. Atacantul român al lui Kayserispor a marcat de două ori împotriva lui Basaksehir, iar la finalul partidei Denis a avut cea mai mare notă, în urma evoluţiei foarte bune.

Denis Alibec a jucat doar 79 de minute în care a reuşit un dribling, 2 şuturi pe poartă, ambele transformate în goluri, a avut două dueluri câştigate şi două pase cheie, 25 de atingeri, iar la final nota sa a fost de 8.4, potrivit celor de la Sofa Score.

Fanatik a scris despre faptul că echipa condusă de Dan Petrescu a reuşit să iasă din zona periculoasă fiind acum ocupanta locului 17.

"Denis Alibec a reuşit să marcheze două goluri şi Kayserispor a trecut de Basaksehir. Cu acest succes, Kayserispor a obţinut 3 puncte importante şi a ieşit pentru moment din zona retrogradării.

Noul antrenor, Dan Petrescu, a obţinut prima sa victorie. Denis Alibec s-a accidentat după al doilea gol, însă a ieşit la rampă când echipa a avut nevoie de el.", au scris cei de la Fanatik.

În urma evoluţiei foarte bune nici jurnaliştii turci nu au stat muţi, ei au apreciat meciul bun făcut de Alibec şi l-au lăudat pe atacant. Cei de la Fotomac au scris despre importanţa victoriei lui Kayserispor şi despre performanţa lui Alibec.

"Kayserispor a reuşit să treacă peste un adversar mult mai puternic şi s-a impus cu 2-0. În urma acestui succes cu Basaksehir, Kayserispor a obţinut 3 puncte uriaşe. Denis Alibec a marcat ambele goluri şi a securizat victoria echipei sale. Kayserispor a ajuns acum la 3 victorii în ultimele 4 etape şi are 19 puncte în clasament.", au scris cei de la Fotomac.

Kayserispor este pe locul 17 în Super Lig şi are 19 puncte, iar în următoarea partidă echipa lui Dan Petrescu o va întâlni în deplasare pe Fenerbahce.

Afla mai multe despre: denis alibec dan petrescu 

viewscnt
Articole similare