Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu la CFR Cluj, varianta surprinzătoare anunţată de Basarab Panduru: "Eu cred că Edi Iordănescu sau el va fi antrenor" EXCLUSIV

Dan Petrescu la CFR Cluj, varianta surprinzătoare anunţată de Basarab Panduru: "Eu cred că Edi Iordănescu sau el va fi antrenor" EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, a înaintat câteva variante pentru banca lui CFR Cluj, dacă Edi Iordănescu va pleca în străinătate. Cea mai surprinzătoare soluţie ar fi revenirea lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu, varianta optimă la CFR Cluj, consideră Basarab Panduru

CFR Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în etapa a X-a, ultima, a play-off-ului Ligii 1. La finalul acestui meci, campionii au primit titlul. Campionii au aşteptat până în ultima etapă, pentru a sărbători, alături de suporteri, al patrulea titlu la rând. 

În ultima perioadă, au apărut informaţii despre o posibilă plecare a lui Edi Iordănescu de la CFR Cluj. Antrenorul nu a infirmat, nici nu a confirmat, iar conducerea a avut o reacţie despre tehnician. 

După victoria cu FCSB, fiul fostului selecţioner nu a oferit un răspuns concret, aspect care a adâncit misterul. Prezent în studioul Telekom Sport, Basarab Panduru a propus câteva soluţii, în cazul în care postul de antrenor la CFR Cluj rămâne vacant. 

"Dan Petrescu mi se pare perfect, are experienţă, cunoaşte echipa, care altul să fie mai bun? Olăroiu nu are cum să vină. Boloni, Răzvan Lucescu, dar a semnat, pleacă. Costel Gâlcă, da. E o variantă interesantă. După trei trofee la FCSB, pleacă şi are o experienţă la Espanyol, în Danemarca. A retrogradat, a promovat o singură echipă atunci, acum a salvat echipa de la retrogradare. Şumudică poate fi.

Eu cred că Edi Iordănescu sau Dan Petrescu va fi antrenor. Eu nu aud ca Dan Petrescu să aibă ceva, dar mă gândesc că are vreo ofertă de undeva", a declarat Panduru. 

Dan Petrescu, antrenorul care a intrat în istoria lui CFR Cluj

"Bursucul" e liber de contract din februarie, după ce a stat o perioadă scurtă la Kayserispor, de unde a plecat din cauza rezultatelor slabe. La CFR Cluj, Dan Petrescu e un idol. 

Antrenorul a cucerit trei campionate la rând la echipa pe care a dus-o şi în Europa. Sub comanda lui Dan Petrescu, CFR Cluj a jucat în 16-imile Europa League şi a fost aproape să o elimine pe Sevilla. 

Afla mai multe despre: edi iordanescudan petrescucfr clujantrenor cfr cluj 

viewscnt
Articole similare