Experiențe împreună.
You are here:

Dan Petrescu la ora mărturisirilor. Adevărul despre aventura din China

Dan Petrescu la ora mărturisirilor. Adevărul despre aventura din China

Transferuri

Dan Petrescu a plecat de la Târgu Mureş din cauza problemelor financiare şi a ajuns în China la un club care a început să arunce cu banii. A luat Cupa, dar o declaraţie făcută de antrenorul român nu le-a căzut prea bine finanţatorilor asiatici.

La Jiangsu, Dan Petrescu a câştigat primul trofeu din istoria clubului, Cupa Chinei. A urmat o perioadă fierbinte pentru acţionariat care n-a stat o clipă pe gânduri şi a început să transfere fără să se consulte şi cu antrenorul. Mai întâi s-a supărat Petrescu, apoi oamenii cu banii din China. Românul recunoaşte - a fost o greşeală să plece şi să accepte oferta ruşilor de la Kuban
 
 
"Mi-a fost greu, dar după ce am câştigat cupa s-a schimbat acţionariatul. Au luat jucători fără să mă întrtebe. Am şi declarat - să dai 80 de milioane pe 2 jucători mi se pare greşit. De banii ăştia trebuia să luăm 10 jucători. Au luat pe Teixeira şi pe Ramires. S-au supărat pe mine că de ce am declarat aşa şi relaţia noastră a devenit mai rece, dar a la long am avut dreptate pentru că i-am lăsat pe 2 şi au terminat pe 2 anul ăla. Am avut ofertă foarte bună de la Kuban. Totuşi nici în momentul de faţă n-am primit vreun ban de la Krasnodar. Trebuia clar să rămân în China, dar jucătorii şi antrenorii mai fac şi greşeli", a declarat Dan Petrescu
 

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.