Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu le-a dat răspunsul oficialilor FRF. Antrenorul campioanei României a clarificat totul la conferinţa de presă: "E subiect încheiat. Următoarea întrebare"

Dan Petrescu le-a dat răspunsul oficialilor FRF. Antrenorul campioanei României a clarificat totul la conferinţa de presă: "E subiect încheiat. Următoarea întrebare"
Comentarii

Dan Petrescu a confirmat că s-a întâlnit cu oficialii FRF în privinţa unei eventuale colaborări. Antrenorul CFR-ului este acum principalul favorit al federalilor pentru preluarea postului de selecţioner al României.

Dan Petrescu a lăsat de înţeles că şi-ar fi dat acordul pentru a prelua naţionala României, însă acum totul depinde de patronul CFR-ului. Antrenorul campioanei României ar putea deveni selecţionerul României doar dacă Nelu Varga ar renunţa la clauza de reziliere pe care o are Dan Petrescu în contract, după ce oficialii FRF au dezvăluit că nu sunt dispuşi să achite nicio sumă de bani pentru aducerea unui nou selecţioner.

"Joi am avut o întâlnire cu cei de la FRF, pe care nu aş fi vrut să o am. Am zis că aş vrea să vorbim la finalul campionatului, dar au insistat. În plus, patronul a fost informat. Am vorbit cu ei, acum, pentru mine, subiectul e încheiat. Mai sunt cinci meciuri în acest an, nu e normal să vorbim despre mine. Apoi, dacă pierde CFR, se va zice că nu am fost concentraţi, că am distrus echipa, jucătorii.

Eu sunt concentrat 100% la CFR pentru 5 meciuri, am contract pe trei ani. Acum nu mai depinde de mine, ci de club, de patron. Atât pot spune despre acest subiect, nu mă mai întrebaţi, că voi zice «next question» (n.r. - următoarea întrebare). Sunt aici la pupitru pentru că sunt antrenorul CFR-ului, mă interesează doar meciul de sâmbătă" , a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare